Ο Παναθηναϊκός όπως και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κατάσταση... σοκ με τον τραγικό θάνατο του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η κηδεία του 31χρονου διεθνή... πλησιάζει και σύμφωνα με την Daily Mail, ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να ναυλώσει πτήση τσάρτερ για την ομάδα και το προσωπικό για να μεταβούν στην Αγγλία.

Εξετάζεται η πτήση τσάρτερ για την κηδεία του Μπάλντοκ από τον Παναθηναϊκό

Η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ όπως έχει γίνει γνωστό, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στην Αγγλία, ενώ υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει κάνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένος την ίδια ημέρα με την τελετή όπου θα "ραγίσουν" καρδιές.

Πέρα από την αποκάλυψη ότι ο Γιάννης Αλαφούζος εξετάζει το ενδεχόμενο της πτήσης τσάρτερ της ομάδας και του προσωπικού για την πτήση τσάρτερ, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει κάτι που έχει ξανά βγει στο φως της δημοσιότητας, ότι ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σκέφτεται να στηρίξει την οικογένεια του Μπάλντοκ και να τιμήσει τη μνήμη του καταβάλλοντας το ποσό του τριετούς συμβολαίου που είχε ο αδικοχαμένος παίκτης με το "τριφύλλι".