Ο Ολυμπιακός και ο Φίλιπ Πετρούσεφ μάλλον δεν θα βγάλουν μαζί τη σεζόν και οι αναφορές για δανεισμό στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος ξεκίνησε δυνατά στη Euroleague, δεν αποκλείεται να πάρει επίσημη μορφή.

Τα ΜΜΕ της Σερβίας βούιξαν αργά το βράδυ πως ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα πάει δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα, μετά την επάνοδο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Ο διεθνής άσος των "ερυθρόλευκων", ο οποίος έχει βγει και από την επτάδα των ξένων για το ελληνικό πρωτάθλημα, παρουσιάζεται πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Βελιγραδίου, πηγαίνοντας ως δανεικός, σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους.

Η αναφορά των Σέρβων για τον Πετρούσεφ που δίνεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "meridiansport.rs" αναφέρει: "Ο παίκτης της Εθνικής Σερβίας, Φίλιπ Πετρούσεφ, ξεκίνησε τη σεζόν στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα να τον αφήσει νωρίτερα λόγω των τραυματισμών των Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Ωστόσο, καθώς οι δύο σέντερ ανάρρωσαν και με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν αρκετά στην ίδια θέση, ήταν λογικό να δοθεί δανεικός".

Τη φετινή σεζόν ο Πετρούσεφ μέτρησε σε 4 παιχνίδια της EuroLeague 5.0 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ σε 10'52'' που πατούσε παρκέ, καλύπτοντας μαζί με τον Μόουζες Ράιτ τη θέση «5» λόγω των απουσιών του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της σεζόν.