Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στη League Phase του Champions League πανηγύρισε η Άρσεναλ έστω και αν ήρθε με δύσκολο τρόπο αφού βρήκε μπροστά της μια καλά οργανωμένη Σαχτάρ η οποία της έβαλε δύσκολα στο "Emirates". Παρ' όλα αυτά η τύχη... χαμογέλασε στους "κανονιέρηδες" που πήραν αγχωτική νίκη με 1-0 χάρη σε απίθανο αυτογκόλ του αντίπαλου τερματοφύλακα, Ρίζνικ o οποίος μάλιστα απέκρουσε πέναλτι του Τροσάρ στο 77'.


Δεύτερη σερί νίκη για την Άρσεναλ στο Champions League, "πικρή" ισοπαλία για Παρί Σεν Ζερμέν

Στο 29ο λεπτό, η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ και προηγήθηκε με 1-0 σε μια φάση που η μπάλα έπαιξε περίεργο παιχνίδι στον γκολκίπερ της Σαχτάρ! Οι φιλοξενούμενοι άφησαν αρκετό χώρο στον Μαρτινέλι ο οποίος διένυσε αρκετά μέτρα με τη μπάλα, εξαπέλυσε σουτ η μπάλα βρήκε σε αρχικό χρόνο στο δοκάρι και στη συνέχεια βρήκε πάνω στον Ρίζνικ με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52lp5iio4ix)
Ο Ρίζνικ πήρε το... αίμα του πίσω στο 77ο λεπτό όταν και "ψάρωσε" τον Τροσάρ από τα 11 βήματα και με φοβερή επέμβαση απόκρουσε το πέναλτι του αντιπάλου του ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία να "κλειδώσει" τη νίκη από την άσπρη βούλα.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52msz5jx261)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε να αφήσει πίσω της την ήττα από την Άρσεναλ την προηγούμεη αγωνιστική και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ωστόσο η Αϊνχτόφεν αποδείχθηκε για αυτήν ανυπέρβλητο εμπόδιο. Αν και ισοφάρισε σε 1-1 τους Ολλανδούς που προηγήθηκαν από το πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με αποτέλεσμα να αρκεστούν στον βαθμό της ισοπαλίας στο "Stade de France".

Η Αϊντχόφεν... πάγωσε το "Stade de France" στο 34ο λεπτό όταν και μετά από κλέψιμο της μπάλας οι Ολλανδοί ξεδιπλώθηκαν στην επίθεση, ο Λανγκ ζύγισε τι επιλογές του και αποφάσισε να σουτάρει από τα όρια τις περιοχής, κάτι που αποδείχθηκε πέρα για πέρα σωστό αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα με 0-1.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52lbpysggsh)

Αποφασισμένη να περάσει στην... αντεπίθεση, η Παρί Σεν Ζερμέν που "κυνηγούσε" μια γρήγορη ισοφάριση, έφερε το ματς στα ίσα δέκα λεπτά μετά τη σέντρα του δευτέρου μέρους, στο 55ο λεπτό με τον Χακίμι ο οποίος με φοβερό "κεραυνό" ισοφάρισε σε 1-1 αφήνοντας τον Μπενίτεζ... παγωτό και τη μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52lp5iio4ix)


Η Μπολόνια με βασικό τον Λυκογιάννη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Άστον Βίλα η οποία βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο μέρος και επιβλήθηκε με 2-0, ενώ έκανε το απόλυτο 3/3 επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την σταθερά καλή παρουσία της στο φετινό Champions League. Ο ΜακΓκίν έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς στο 55' για το 1-0, ενώ ο Ντουράν διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 64'.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52mi5kh5pbd)


Από την άλλη Σπόρτινγκ είχε εύκολο έργο απέναντι στην Στουρμ Γκρατς και "απέδρασε" με άνετο διπλό επικρατώντας με 2-0. Ο Σάντος άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη με γκολ στο 23' για το 0-1, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Γκιοκέρες διπλασίασε τα τέρματα των Πορτογάλων αφού πρώτα τους... χόρεψε όλους στην περιοχή.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52mf6z0hfzl)