Μετά το... πρόωρο αντίο του στην Αμβέρσα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) ήθελε να γυρίσει σελίδα και να παρουσιάσει νέο και βελτιωμένο πρόσωπο στο Swiss Indoors στη "μάχη" πρεμιέρας με τον Φρανσίκσο Σερούντολο (Νο30). Ο Έλληνας τενίστας αν και έκανε τα εύκολα... δύσκολα εντέλει πήρε έστω και αγχωτικά την πρόκριση για τη φάση των "16" επικρατώντας με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 7-6).

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52mmr6jxwbt)

"Πέταξε" στους "16" του Swiss Indoors ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε εύκολα με 3-0, σπάζοντας από το δεύτερο game το σερβίς του Σερούνολο, ενώ είχε και ένα love σέρβις game, δίχως να χάσει πόντο. Αν και μπορούσε να φτάσει στο 4-0, ο Αργεντινός "έσβησε" δυο break points και μείωσε σε 3-1.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52jbbbo1cwp)

Ο Έλληνας τενίστας έδειξε ξανά την κλάση του με ένα ακόμη love game και το τρίτο ήρθε ξανά στο ένατο game το οποίο και τον οδήγησε στην εύκολη κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3, με την Πάουλα Μπαντόσα να στηρίζει από κοντά τον αγαπημένο της και να πανηγυρίζει για το 1-0.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52jz4431d2p)

Όσο εύκολη και έμοιαζε η αρχή η συνέχεια εξελίχθηκε... ζόρικη! Αν και ήταν ιδανικό το ξεκίνημά του στο δεύτερο σετ όπου έκανε break μόλις στο πρώτο game και πήρε το προβάδισμα με 2-0, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τα δυο break points του με αποτέλεσμα ο Σερούντολο να μειώσει σε 4-3.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52kp5kjvwzt)

Ο Αργεντινός δεν ισοφάρισε απλά σε 4-4 αλλά για πρώτη φορά στο παιχνίδι προηγήθηκε με 5-4, στη συνέχεια με 6-5, ενώ οι δυο τενίστες οδηγήθηκαν στο tie break. Μπορεί ο Στέφανος να πέρασε μπροστά με 3-1 όμως ο Αργεντινός "τιμώρησε" κάθε λάθος του Έλληνα τενίστα και με 6-0 σερί ισοφάρισε σε 1-1 (6-7) στα σετ.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52lhgiypiuh)

Αρκετά ανταγωνιστικό και το τρίτο σετ όπου οι δυο τενίστες απαντούσαν διαρκώς ο ένας στον άλλον και ο Τσιτσιπάς σε κομβικό σημείο "έσβησε" τρία break points του αντιπάλου του στο έβδομο game που διήρκησε περισσότερο από κάθε άλλο στο παιχνίδι. Το ματς οδηγήθηκε ξανά στο tie break, εκεί όπου ο Τσιτσιπάς με απόλυτη συγκέντρωση έδειξε την ανωτερότητά του και με 7-4 έκανε το 2-1 στα σετ "σφραγίζοντας" την πρόκριση στους "16".

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52mjpo4ibe9)