Το έντονο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Φιλίπ Πετρούσεφ κατέληξε τελικά σε... γάμο. Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον Σέρβο φόργουορντ στο ρόστερ του λόγω των τραυματισμών στη θέση του σέντερ και τώρα πλέον που επέστρεψαν, τον έδωσαν δανεικό στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Παραμένει "ερυθρόλευκος" ο Πετρούσεφ, από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα

Οι έντονες πιέσεις τόσο του Φιλίπ Πετρούσεφ όσο και του Ερυθρού Αστέρα προς τον Ολυμπιακό τελικά έπιασαν τόπο. Το ενδιαφέρον ξεκίνησε από το καλοκαίρι, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Υπήρξαν πολλές διαψεύσεις απ' όλες τις πλευρές, κυρίως λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπισαν οι Πειραιώτες στη θέση του σέντερ, έχοντας ταυτόχρονα στα "πιτς" τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Μουστάφα Φαλ.

Ο 24χρονος φόργουορντ γνώριζε πως δε θα είχε τον χρόνο που θα ήθελε στον Ολυμπιακό σε αντίθεση με τον Ερυθρό Αστέρα που ουσιαστικά του προσφέρει τη θέση του βασικού στο... σπίτι του, ειδικότερα μετά το σοβαρό τραυματισμό του Τζοέλ Μπολομπόι.

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα υπό μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν", ανέφεραν οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι έχουν το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρβου για ακόμη έναν χρόνο το καλοκαίρι.



Το ευχαριστώ των Πετρούσεφ και Ραζνάτοβιτς στον Ολυμπιακό

Από τη πλευρά τους το δικό τους ευχαριστώ στην ομάδα του Ολυμπιακού που αποδέχθηκε τελικά την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα έστειλαν τόσο ο Φιλίπ Πετρούσεφ, αλλά και ο μάνατζερ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς που οι "ερυθρόλευκοι" σεβάστηκαν την επιλογή του παίκτη να μετακομίσει στη Σερβία.

"
Δεν είναι «αντίο», αλλά ένα θα σας δω αργότερα. Πάντα θα υποστηρίζω τα ερυθρόλευκα, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου και όλο το σταφ. Ευχαριστώ ειδικά τους προέδρους Αγγελόπουλους για την θαυμάσια σχέση και αντίληψη της κατάστασης. Μόνο Θρύλος".

petrousev



"Ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα παίξει για τον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ειδικά τους αδερφούς Αγγελόπουλους για την κατανόηση της επιθυμίας για έναν μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα και περισσότερο χρόνο στο παρκέ".