Να αφήσει πίσω του το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στο Λεβαδειακό θέλει ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν στη Σουηδία τη Μάλμε για την τρίτη αγωνιστική του League phase του Europa League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε στην αποστολή τον Θεοφάνη Μπακούλα.

Χωρίς απουσίες και με Μπακούλα ο Ολυμπιακός στη Σουηδία

Μία νίκη που θα του αλλάξει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας ψάχνει ο Ολυμπιακός, με τους "ερυθρόλευκους" να θέλουν να θεωρήσουν ως μία... κακή παρένθεση την ισοπαλία στη Super League απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναγνώρισε τα λάθη του και την αδιαφορία των παικτών μετά το γρήγορο 2-0 και είναι έτοιμος ν' αντιστρέψει το κλίμα με μία πολύ καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μάλμε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπολογίζει ξανά τους Ρέτσο, Γουίλιαν, Ζέλσον Μαρτίνς και Στάμενιτς που επέστρεψαν στην αποστολή, ενώ για πρώτη φορά στην 24άδα για την αναμέτρηση του Europa League τοποθετήθηκε ο Θεοφάνης Μπακούλας.

Ο νεαρός μέσος έχει δείξει στις προπονήσεις τις δυνατότητες του και περιμένει την ευκαιρία του για να δείξει πως μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όπως συνέβη ήδη με τους Μουζακίτη και Κωστούλα που έχουν καθιερωθεί.

olympiakos_souhdia_1
olympiakos_souhdia_2
olympiakos_souhdia_4
olympiakos_souhdia_5

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκη, Τζολάκη, Αναγνωστόπουλο, Ορτέγα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Εσε, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας