Όλο και πιο δύσκολο γίνεται το έργο της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η "Βασίλισσα" έκανε τεράστια ανατροπή απέναντι στην Ντόρτμουντ, αλλά είδε τους Τιμπό Κουρτουά και Ροντρίγκο να τραυματίζονται και να χάνουν το ντέρμπι της La Liga.

Με απουσίες η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το πρώτο "clasico" της χρονιάς στην Ισπανία πλησιάζει, με την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (26/10 - 22:00). Η ψυχολογία των "μερέγχες" είναι στα ύψη, μετά την εντυπωσιακή ανατροπή απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά με πρωταγωνιστή τον Βινίσιους Τζούνιορ που πέτυχε χατ τρικ επικράτησε τελικά με 5-2, η νίκη αυτή όμως αποδείχθηκε "πύρρειος", χάνοντας δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Παρά το γεγονός πως ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τιμπό Κουρτουά είχε ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες με το πρόβλημα που απέκτησε στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού.

Από την άλλη, αναγκαστική ήταν τελικά η αλλαγή του Ροντρίγκο με τον Τσουαμενί, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να έχει ένα μυϊκό τραυματισμό στο δεξί του πόδι και αναμένεται να κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.