Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων είναι γεμάτο με σπουδαίες αναμετρήσεις τόσο στο χώρο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ. Οι τρεις ελληνικές ομάδες έχουν δύσκολα παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να ψάχνουν βαθμούς που θα τους βοηθήσουν για την επόμενη φάση.

Δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Europa League

Η τρίτη αγωνιστική του Europa League είναι προ των πυλών, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στην Σουηδία για ν' αντιμετωπίσει την Μάλμε. Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν μαζί τους περίπου 1500 οπαδούς για να τους βοηθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε 24 παίκτες στην αποστολή, με τον Θεοφάνη Μπακούλα να δίνει το παρών για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι με τους άντρες, ενώ επιστρέφουν οι Ρέτσος, Γουίλιαν και Ζέλσον Μαρτίνς που έλειψαν από τον αγώνα πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, μιας και έφεραν 2-2 στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Λεβαδειακό και για να μπορέσουν να φύγουν με κάτι θετικό από το Μάλμε θα πρέπει να θυμηθούν την εμφάνιση και τη νίκη με 3-0 επί της Μπράγκα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4megpnyc0rl)
Τους πρώτους του βαθμούς στη διοργάνωση ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τούμπα τη Βικτόρια Πλζεν σ' ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ζωής και... θανάτου μετά την ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4mhtfok3bn5)
Ο "Δικέφαλος του Βορρά" τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Super League και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη, αλλά στο Europa League έχει ξεκινήσει με δύο ήττες που τον έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη μοίρα ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άλλωστε έχει να ταξιδέψει στο "Ολντ Τράφορντ" για την αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στις επόμενες εβδομάδες και χρειάζεται το τρίποντο απέναντι στους Τσέχους για ν' ανέβει βαθμολογικά.

Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός - Τσέλσι στις αθλητικές μεταδόσεις

Το δυσκολότερο έργο από τις τρεις ελληνικές ομάδες έχει ο Παναθηναϊκός, με τους "πράσινους" να υποδέχονται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ το φαβορί για την κατάκτηση του Conference League, την Τσέλσι για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι "πράσινοι" έχουν περάσει δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες μετά την είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, με σύσσωτο το ποδοσφαιρικό τμήμα να βρίσκεται σε... σύγχυση, ενώ αγωνιστικά πήρε μεγάλη νίκη ψυχολογίας στην έδρα του ΟΦΗ, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δε μπορεί να υπολογίζει στον πιο επικίνδυνο παίκτη της ομάδας, τον Φώτη Ιωαννίδη, που απουσιάζει λόγω τραυματισμού, αλλά η ομάδα του θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις για να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα με τη βοήθεια του κόσμου.

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση δεν ήταν το καλύτερο δυνατό άλλωστε, με την ισοπαλία στην έδρα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα να μην είναι... εντός προγράμματος και θέλει απέναντι στους "μπλε του Λονδίνου" να κερδίσει ότι μπορεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4mhka4cwpi9)
Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

13:00 COSMOTE SPORT 7 ATP 500 Βιέννη, Κυρίως Ταμπλό
15:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Βασιλεία, Κυρίως Ταμπλό
17:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Βασιλεία, Κυρίως Ταμπλό
19:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Βασιλεία, Κυρίως Ταμπλό
19:45 COSMOTE SPORT 4 ΠΑΟΚ - Βικτόρια Πλζεν Europa League
19:45 COSMOTE SPORT 5 / ΑΝΤ1 Παναθηναϊκός - Τσέλσι Conference League
19:45 COSMOTE SPORT 7 Σεν Γκάλεν - Φιορεντίνα Conference League
19:45 COSMOTE SPORT 8 Ρόμα - Ντιναμό Κιέβου Europa League
19:45 COSMOTE SPORT 9 Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρίγα Europa League
20:00 NOVASPORTS 6 Ζαλγκίρις Κάουνας - Μακάμπι Τελ Αβίβ Euroleague
20:00 NOVASPORTS START Μονακό - Παρί Εuroleague
20:15 ΕΡΤ 3 Ηρακλής - Ταρμπές EuroCup Women
21:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Βασιλεία, Κυρίως Ταμπλό
21:30 NOVASPORTS 4 Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές Euroleague
21:30 NOVASPORTS 5 Μπασκόνια - Άλμπα Βερολίνου Euroleague
21:45 NOVASPORTS PRIME Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας Euroleague
22:00 COSMOTE SPORT 3 Μάλμε - Ολυμπιακός Europa League
22:00 COSMOTE SPORT 4 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σλάβια Πράγας Europa League
22:00 COSMOTE SPORT 5 Ρέιντζερς - Στεάου Βουκουρεστίου Europa League
22:00 COSMOTE SPORT 7 Φενερμπαχτσέ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Europa League
22:00 COSMOTE SPORT 8 Πόρτο - Χοφενχάιμ Europa League
22:00 COSMOTE SPORT 9 Τότεναμ - Άλκμααρ Europa League