Ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR για την Basket League και το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο καθώς πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια. Θα είναι η δεύτερη φετινή τους κόντρα με την πρώτη να ήταν στον τελικό του Σούπερ Καπ που έγινε στη Ρόδο και ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο.

Στο ΣΕΦ θα είναι και ο κόσμος των "ερυθρόλευκων" καθώς έκανε sold out, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και για τα ντέρμπι με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα που ακολουθούν αναφορικά με την Euroleague.

Το μήνυμα που έστειλε ο Ολυμπιακός

"Τη μάχη για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (27/10 20:15) θα την δώσουμε ΜΑΖΙ!

Τα εισιτήρια με τους «πράσινους» ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ , ενώ ελάχιστα έχουν μείνει προς διάθεση για τις αναμετρήσεις της "διαβολοεβδομάδας" κόντρα σε REAL MADRID (29/10, 21:15) και FC BARCELONA (31/10, 21:15)." ανέφερε η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.




Με Φουρνιέ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου

Πριν από αυτά τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει να δώσει την αναμέτρηση με την Μπάγεερν Μονάχου, την Παρασκευή (25/10). Σε ένα παιχνίδι όπου θα δώσει κανονικά το παρών ο Εβάν Φουρνιέ. Ο έμπειρος Γάλλος είχε μείνει εκτός από το παιχνίδι με την Καρδίτσα για την Stoiximan GBL λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο επέστρεψε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Από την άλλη, εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Κίναν Έβανς, όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Μόναχο για το ματς με την Μπάγερν, φιλοδοξώντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη EuroLeague.