Ένα αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της Super League θα ψάξει ο Άρης στον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι "κίτρινοι" θα έχουν στον αγώνα απέναντι στους "πράσινους" θα έχουν elite διαιτητή, με την ΚΕΔ να τοποθετεί τον Φέλιξ Τσβάιερ.

Elite διαιτητής στο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Super League

Το μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Super League είναι εκείνο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Το "τριφύλλι" προέρχεται από νίκη απέναντι στον ΟΦΗ και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή, όπου βρίσκονται πλέον από την Κυριακή οι "κίτρινοι".

Ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, γι' αυτό το λόγο η ΚΕΔ φρόντισε να βάλει έναν elite διαιτητή για να αναλάβει να σφυρίξει την αναμέτρηση, με τον Φέλιξ Τσβάιερ να είναι εκείνος που θα βρεθεί στην Αθήνα για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Γερμανός ρέφερι γνωρίζει πολύ καλά από Ελλάδα, μιας και έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ το 2019, ενώ ήταν στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στα υπόλοιπα σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής ο Τσιάρας θα βρεθεί στον αγώνα ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, στο Asteras AKTOR - Ολυμπιακός θα διευθύνει ο Πουλικίδης, ενώ ο Τσακαλίδης θα σφυρίξει το παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της ένατης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο 26/10

17.00 Παναιτωλικός – Βόλος: Διαιτητής: Tσέτσιλας, Βοηθοί: Σαμοϊλης, Μωυσιάδης,4ος: Καλατζής ,VAR: Ζαμπαλάς, AVAR: Φίτσας.

17.30 Λεβαδειακός – Λαμία: Διαιτητής: Παπαπέτρου, Βοηθοί: Λιόντος, Στάικος ,4ος: Μπαλαχούτης ,VAR: Κουμπαράκης, AVAR: Τσιμεντερίδης.

20.00 Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Διαιτητής: Τσιάρας, Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Χριστοδούλου, 4ος: Παπαδόπουλος, VAR: Ευαγγέλου, AVAR: Κατοίκος.

Κυριακή 27/10

17.00 Asteras AKTOR – Ολυμπιακός: Διαιτητής: Πουλικίδης, Βοηθοί: Κολλιάκος, Σπιυρόπουλος, 4ος: Κατσικογιάννης, VAR: Παπαδόπουλος, AVAR: Αντωνίου.

18.00 Παναθηναϊκός – Άρης: Διαιτητής:Τσβάιερ, Βοηθοί: Κέμπλερ, Ντίετζ ,4ος: Βεργέτης, VAR: Γκούντερ, AVAR: Ευαγγέλου.

21.00 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Διαιτητής: Τσακαλίδης, Βοηθοί: Κόλλιας, Μπουξμπάουμ, 4ος:Τσαγκαράκης, VAR: Φωτιάς, AVAR: Ζαμπαλάς.

21.30 Athens Kallithea– Ατρόμητος: Διαιτητής: Πολυχρόνης, Βοηθοί: Τριανταφύλλου, Νιδριώτης, 4ος: Τζήλος, VAR: Σιδηρόπουλος, AVAR: Ματσούκας.