Το δεύτερο μέρος της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League ξεκίνησε από την Γαλλία και την Ιταλία, όπου η Μπρεστ έφερε 1-1 με την Λεβερκούζεν και η Αταλάντα έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Σέλτικ αντίστοιχα. 

Η Μπρεστ, η οποία δίνει τα ματς του Champions League στο Γκινγκάμπ, πήγε στην αναμέτρηση με την Λεβερκούζεν, έχοντας πάρει νίκες στα ματς με τις αυστριακές, Στουρμ Γκρατς και Σάλτσμπουργκ. Το τελικό 1-1 την αδικεί με βάση την εικόνα της, ενώ οι "ασπιρίνες" νίκησαν, επίσης, στα δύο πρώτα τους παιχνίδια.

Προηγήθηκε η Λεβερκούζεν, ισοφάρισε η Μπρεστ στην μεταξύ τους κόντρα στο Champions League

Ωστόσο η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Λεβερκούζεν, δεν είναι ίδια ομάδα, με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο 24' με τον Φλοριάν Βιρτς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53cwefib96x)


Η Μπρεστ, ωστόσο, βρήκε την απάντηση της στο 39' με τον Λες - Μελού να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53d7uiwxsgx)


Η Μπρεστ ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν βρήκε το γκοκ της νίκης

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπρεστ ήταν αυτή που έψαξε το δεύτερο γκολ, με καλύτερες προϋποθέσεις, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Κένι Λαλά να δημιούργησε κάποιες με το δεξί του πόδι.

Η Αταλάντα έμεινε στο μηδέν με τη Σέλτικ

Το άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της League Phase, το οποίο ξεκίνησε νωρίς, ήταν αυτό που έγινε στο Μπέργκαμο. Η Αταλάντα υποδέχθηκε τη Σέλτικ.

Μπορεί φαινομενικά να ήταν ένα ματς που θα ερχόταν στα μέτρα της Αταλάντα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τη Σέλτικ να παίζει αμυντικά, παρά το ότι δεν είναι το στιλ της και τα κατάφερε.

Η Αταλάντα είναι αήττητη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της League Phase του Champions League, αλλά με μια μόλις νίκη. Η Σέλτικ, από την μεριά της, πήγε στο ματς προερχόμενη από την συντριβή με 7-1 εκτός από την Ντόρτμουντ και γι' αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα, ενώ στην πρεμιέρα της είχε νικήσει 5-1 την Σλόβαν Μπρατισλάβας.