Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται να ζήσει μια μεγάλη βραδιά στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League καθώς κοντράρεται με την ισχυρή Τσέλσι.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός αναμφίβολα θα τεστάρει τις δυνάμεις του με την Τσέλσι φέτος να παραμένει ισχυρή στην Premier League και να είναι από τα βαριά χαρτιά στο Conference League.

Με Σπόραρ ο Παναθηναϊκός, παραμένει εκτός ο Ιωαννίδης

Οι "πράσινοι" θα διεκδικήσουν την παρθενική τούς νίκη στον θεσμό, με τον Ντιέγκο Αλόνσο, να ανακοινώνει την αποστολή, μετά το τέλος της προπόνησης, και σε αυτή είναι το όνομα του Άντραζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, προσθέτοντάς μια ακόμη λύση για την επιθετική γραμμή.

Εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Φίλιπ Μαξ που ακολούθησε ωστόσο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

Ο Μαρέσκα δεν έχει μαζί του πολλά αστέρια της Τσέλσι

Στο μεταξύ η Τσέλσι ήρθε στην Αθήνα, χωρίς πολλά από τα αστέρια της. Ο Έντσο Μαρέσκα έχει να διαχειριστεί συνολικά για το ματς με το «τριφύλλι» 9 απουσίες, καθώς εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Μόισες Καϊσέδο, Νίκολας Τζάκσον, Λέβι Κόλγουιλ, Μαλό Γκουστό, Ρις Τζέιμς, Λάβια, Φοφανά, Τσίλγουελ και Κόουλ Πάλμερ.

Αναλυτικά η αποστολή: Τερματοφύλακας: Ρόμπερτ Σάντσεθ, Φίλιπ Γιόργκεσεν, Λούκας Μπέργκστρομ. Αμυντικοί: Τοσίν Ανταραμπιόγιο, Μπενουά Μπαντιασίλ, Μαρκ Κουκουρέγια, Άξελ Ντισασί, Ρενάτο Βέιγκα. Μέσοι: Έντσο Φερνάντες, Κίρναν Ντιούσμπερι - Χολ,Τσέζαρε Κασαντέι, Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα, Σάμουελ Ρακ Σάκι. Επιθετικοί: Νόνι Μαντουέκε, Μικάιλο Μούντρικ, Πέδρο Νέτο, Ζοάο Φέλιξ, Κρίστοφερ Ενκουνκού, Τζέιντον Σάντσο, Τίρικ Τζορτζ, Μαρκ Γκούιου, Σουμαΐρα Μέουκα.