Το τελευταίο σκέλος της τρίτης αγωνιστικής τoυ Champions League ολοκληρώθηκε με εκπλήξεις, καθώς η Λιλ πέτυχε απίστευτη ανατροπή στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ σημαντικές νίκες πέτυχαν οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

Ανέβηκε στη κορυφή η Λίβερπουλ - "Ξεμπούκωσε" με γκολάρα του Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι

Εντυπωσιακά μπήκε στον αγώνα απέναντι στη Λίβερπουλ η Λειψία, πιάνοντας στον... ύπνο την ομάδα του Άρνε Σλοτ. Ο Σέσκο έφτασε μάλιστα πολύ κοντά στο 1-0 στο 19ο λεπτό, με τον Σλοβένο επιθετικό να αστοχεί για λίγο από πλεονεκτική θέση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53fn6sv35ft)
Οι "κόκκινοι" παρά την πίεση που δέχθηκαν, πέτυχαν εκείνοι πρώτοι το γκολ, με τον Κώστα Τσιμίκα να είναι πρωταγωνιστής, καθώς από δική του σέντρα η μπάλα έφτασε στον Σαλάχ που βρήκε "άθελα" του τον Νούνιεζ για το 0-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53ft9f18bjd)
Ο Έλληνας αμυντικός ήταν εξαιρετικός και έφτασε κοντά και σε μία ασίστ, αλλά ο Γκουλάτσι είχε άλλη γνώμη. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εκτέλεσε πολύ ωραία το κόρνερ για τον Φαν Ντάικ, εκείνος έπιασε τη κεφαλιά αλλά ο Ούγγρος γκολκίπερ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53fzelct02h)
Η Λίβερπουλ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να βάλει δεύτερο γκολ και να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη, αλλά ο Χάκπο έχασε τρομερή ευκαιρία από πλεονεκτική θέση για το 0-2 μετά το λάθος στην άμυνα της Λειψίας, με το 0-1 να παραμένει τελικά μέχρι το φινάλε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53gpfyev0bt)
Από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Σπάρτα Πράγας και πήρε το προβάδισμα μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Φόντεν να κάνει εξαιρετική ενέργεια και με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία "έγραψε" το 1-0 για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53favrbvbld)
Οι "Πολίτες" έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση, αλλά ο Έρλινγκ Χάαλαντ - που αντιμετωπίζει προβλήματα όσο λείπει ο Ντε Μπρόινε - είδε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει εντυπωσιακά.

Παρά τη συντριπτική κατοχή που έφτασε μέχρι και το 80% στο πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα με τον Φόντεν να χάνει ακόμη μία ευκαιρία στο 36ο λεπτό, αλλά ο Βίνταλ ήταν εκεί για ν' αποκρούσει την προσπάθεια του.

Στη πρώτη κιόλας φάση του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρήκε γκολ, με τον Ακέ να εκμεταλλεύεται την αναμπουμπούλα στην εστία των φιλοξενούμενων και να σκοράρει, τέρμα το οποίο ακυρώθηκε όμως ως οφσάιντ.

Μπορεί ο Έρλινγκ Χάαλαντ να μη βρίσκεται στο καλύτερο 20ήμερο της καριέρας του, αλλά ο Νορβηγός... δολοφόνος δε ξέχασε τη τέχνη του σκόρερ. Ο Σαβίνιο "άδειασε" τον αμυντικό από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο παικταράς την Σίτι έκανε το 2-0, θυμίζοντας... Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53gsmyzlbw1)
Αφού έφυγε το άγχος από τους "Πολίτες" η συνέχεια ήταν ακόμη ευκολότερη γι' αυτούς, με τον Στόουνς - που την λύτρωσε την Κυριακή απέναντι στην Γουλβς - να πιάνει τη κεφαλιά και να τη στέλνει βαθιά στην εστία του Βίνταλ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53gxvz213zt)
Η Σπάρτα Πράγας δεν μπορούσε να σταματήσει σε καμία περίπτωση τους γηπεδούχους που έφτασαν σε δύο ακόμη τέρματα, με τον Χάαλαντ να κάνει το 4-0 και τον Νούνες να πετυχαίνει από το σημείο το πέναλτι το πέμπτο γκολ της ομάδας του και πρώτο του στο Champions League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53h4pdfnksp)

Απίστευτη ανατροπή της Λιλ στην έδρα της Ατλέτικο - Κέρδισε στις καθυστερήσεις η Ίντερ

Πολύ δυνατά μπήκε στο παιχνίδι απέναντι στη Λιλ η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους "ροχιμπλάνκος" να πετυχαίνουν το 1-0 μόλις στο όγδοο λεπτό χάρις σε τραγικό λάθος του Τουρέ που προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα, αλλά ο Άλβαρες ήταν εκεί για να πλασάρει σωστά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53ffj6hqhmx)
Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν τον έλεγχο του αγώνα και έψαχναν και δεύτερο γκολ, αλλά ο Σορλόθ αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση στο 32ο λεπτό, με τον Νορβηγό επιθετικό να πιάνει το σουτ στη κίνηση, αλλά η μπάλα πήγε λίγα εκατοστά άουτ.

Τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο όμως άλλαξαν ριζικα, με τη Λιλ να φτάνει στην ισοφάριση στο 61ο λεπτό, χάρις στο σουτ του Ζέγκροβα, με τη μπάλα να αλλάζει κιόλας πορεία στο κεφάλι του Χιμένεζ και να "ξεγελάει" τον Όμπλακ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53h9aeeg9oh)
Στο 76ο λεπτό υπήρξε μία φάση που αναμένεται να συζητηθεί πολύ έντονα. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι αμυνόμενου της Ατλέτικο, αλλά τα ριπλέι έδειξαν κάτι διαφορετικό. Παρ' όλα αυτά το VAR δεν τον κάλεσε και ο Ντέιβιντ έκανε το 1-2 από την άσπρη βούλα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53hcci8rnfd)
Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 89ο λεπτό, με την τύχη να είναι με το μέρος της γαλλικής ομάδας, καθώς μετά από συνεχόμενες κόντρες η μπάλα έφτασε στον Ντέιβιντ που σούταρε η μπάλα άλλαξε πορεία για το τελικό 1-3 και τον θρίαμβο της Λιλ στο "Μετροπολιτάνο".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53hk3po4ukh)
Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα της Γιούνγκ Μπόις απέναντι στην Ίντερ, με την ελβετική ομάδα να έχει τον έλεγχο των κινήσεων και να χάνει διαδοχικές ευκαιρίες για να προηγηθεί, αλλά ο Ζόμερ ήταν εκεί για να κρατήσει το "μηδέν" στην εστία του.

Οι "νερατζούρι" όσο περνούσε ο χρόνος άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και βρέθηκαν πολύ κοντά στο 0-1 κόντρα στη ροή του ματς με τον Μπίσεκ να αστοχεί στο 31ο λεπτό σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53fxvwyekrt)
Η Ίντερ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ντάμφρις να κερδίζει πέναλτι στο 47ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αρναούτοβιτς, αλλά ο Βαν Μπάλμους απέκρουσε τόσο το σουτ του Αυστριακού όσο και του Ντάμφρις στην επαναφορά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53gmcjfv0kp)
H ομάδα του Ιντζάγκι ανέβασε την απόδοση της στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες. Τελικά η πίεση της έπιασε τόπο και με γκολ του Τουράμ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έφυγε με σπουδαίο "διπλό" από την Βέρνη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53hijj38hld)