Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να γυρίσει τον... διακόπτη στη Euroleague και να επιστρέψει ξανά στις νίκες έπειτα από δυο διαδοχικές ήττες, αρχής γενομένης από την δύσκολη δοκιμασία του στην Πόλη απέναντι στην Φενερμπαχτσέ με την οποία θα "μονομαχήσει" για την 5η αγωνιστική. Ντίνος Μήτογλου και Ιωάννης Παπαπέτρου έμειναν εκτός αποστολής, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του ο Μάριους Γκριγκόνις.

Νοκ άουτ με Φενέρμπαχτσε Μήτογλου και Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό AKTOR

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έκανε γνωστό μέσω ενημέρωσής της ότι τόσο ο Ντίνος Μήτογλου όσο και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ταλαιπωρούνται από γαστραντερίτιδα και έτσι δεν θα ταξιδέψουν στην Τουρκία για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε. Ο Μάριους Γκριγκόνις από την άλλη αν και υπέστη μυϊκό σπασμό στη μέση θα ταξιδέψει κανονικά με την "πράσινη" αποστολή ωστόσο παραμένει ερωτηματικό το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Παράλληλα, νοκ άουτ είναι και ο Δημήτρης Μωραΐτης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο. Λόγω των απουσιών των Μήτογλου, Παπαπέτρου και τον Γκριγκόνις να είναι αμφίβολος, ο Εργκίν Αταμάν θα αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, με τους Τσεντί Οσμάν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να είναι και οι  παίκτες που υπολογίζονται για τις θέσεις των φόργουορντ.

"Μέσα" στην Φενερμπαχτσέ οι Γκούντουριτς και Μέις, εκτός ο Σανλί

Στο "στρατόπεδο" της Φενέρμπαχτσε, ο Σάρας Γιασικεβίτσιους "χαμογελά" καθώς αναμένεται να έχει κανονικά στη διαθεσή του τόσο τον Μάρκο Γκούντουριτς ο οποίος επέστρεψε ξανά στις προπονήσεις και μοιάζει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί όσο και τον νεοαποκτηθέντα, Μέις καθώς κατατέθηκαν τα χαρτιά του στην Euroleague.

Από κει και πέρα, πέρα από τον τραυματία Σκότι Γουίλμπεκιν που θα μείνει εκτός για όλη τη σεζόν, ο Γιασικεβίτσιους θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σερτάκ Σανλί ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό που είχε υποστεί στην αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου. Υπενθυμίζεται ότι η Φενέρ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 3 νίκες και 1 ήττα.