Η ΑΕΚ βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική της Super League, με τη διάθεση για.... πειράγματα να μην λείπει από την προπόνηση της "Ένωσης", δείγμα και του πόσο καλό είναι το κλίμα μεταξύ των παικτών στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων". Πέτρος Μάνταλος και Μόουζες Οντουμπάντζο κατάφεραν να γίνουν... viral!

Μάνταλος και Οντουμπάντζο έγιναν... viral στην προπόνηση της ΑΕΚ

H ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε ένα αστείο βιντεάκι από την προπόνηση στα social media και συγκεκριμένα στο Tik Tok στο οποίο πρωταγωνιστές είναι ο Πέτρος Μάνταλος και ο Μόουζες Οντουμπάντζο. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός προσπαθούσε να χωρέσει τον Άγγλο μπακ σε έναν από τους σάκους που χρησιμοποιούνται για τις μπάλες.

Το αποτέλεσμα; Οι δυο τους να... σκάνε από τα γέλια, τον Οντουμπάντζο να προσπαθεί μάταια να χωρέσει ολόκληρος αλλά να μην τα καταφέρνει όσο κι αν δείχνει να προσπαθεί και στο τέλος να του... πετάνε και μπάλες! Στο τέλος, ο 31χρονος ακραίος αμυντικός βγήκε από τον σάκο και το υλικό της κάμερας ήταν αρκετό για να γίνουν... viral!