Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το έχει αποδείξει με το ξεκίνημα του στη Euroleague. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είδε όμως την ατυχία να της χτυπάει την πόρτα μιας και τραυματίστηκε σοβαρά ο Τζοέλ Μπολομπόι, με τους "ερυθρόλευκους" να βγαίνουν στην αγορά για αντικαταστάτη.

Θέλει να φέρει στη Εuroleague τον Μπιγιόμπο ο Ερυθρός Αστέρας

Το σύνολο του Ερυθρού Αστέρα έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής τη Euroleague, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει χτίσει μία ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε συνθήκη. Η μοναδική αδυναμία του ρόστερ βρίσκεται στις θέσεις των ψηλών και έγινε ακόμη μεγαλύτερη.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Τζόελ Μπολομπόι που θα τον κρατήσει τουλάχιστον 1,5 μήνα εκτός παρκέ, ανάγκασε την ομάδα της Σερβίας να ψάξει για έναν αντικαταστατη, με τον Φιλίπ Πετρούσεφ να παίρνει την απόφαση να αφήσει τον Ολυμπιακό για το Βελιγράδι.

Η πίεση του Ερυθρού Αστέρα σε συνδυασμό με την επιστροφή στην ενεργό δράση των Φαλ και Μιλουτίνοφ, "έσπρωξαν" τον Σέρβο σέντερ στην πρώην ομάδα του, η οποία όμως αναμένεται να κινηθεί για ακόμη έναν σέντερ για να γεμίσει το... οπλοστάσιο της.

Στα ραντάρ φαίνεται πως βρίσκεται ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βγάζει το... ψωμί στο NBA, αποτελώντας έναν από τους ρολίστες στη συγκεκριμένη θέση. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με μόλις 10 συμμετοχές στο ενεργητικό του.

Μπορεί να μην είναι από τους παίκτες που κάνουν κρότο στο άκουσμα του ονόματος τους αλλά μπορεί να προσφέρει βοήθειες στον Ερυθρό Αστέρα, ειδικότερα στην άμυνα μιας και μπορεί να καθαρίσει με ευκολία τα ριμπάουντ και να μπει στα... παπούτσια του Τζοέλ Μπολομπόι.