Στο κατάμεστο όπως αναμένεται ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τσέλσι σε μια λαμπερή ευρωπαϊκή βραδιά για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League, με το "τριφύλλι" να έχει στο μυαλό και την καρδιά του τον... δικό του Τζορτζ Μπάλντοκ του οποίου η απώλεια έκανε χίλια... κομμάτια την "πράσινη" οικογένεια και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο λάβαρο του Παναθηναϊκού το "32" του Τζορτζ Μπάλντοκ

Iδιαίτερης και ξεχωριστής σημασίας είναι το ευρωπαϊκό λάβαρο του Παναθηναϊκού για την σπουδαία αναμέτρηση με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ όπου το "τριφύλλι" θα ψάξει την πρώτη του νίκη στη League Phase του Europa Conference League μπροστά στα μάτια των χιλιάδων φιλάθλων που θα κατακλύσουν τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Όπως έκανε γνωστό η "πράσινη" ΠΑΕ, το λάβαρο που θα κρατήσει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και θα το ανταλλάξει με τον αρχηγό των Λονδρέζων, θα έχει στην πίσω πλευρά το "32" που είχε στη φανέλα του ο αδικοχαμένος Τζορτζ Μπάλντοκ. Μάλιστα, η μπροστινή όψη είναι και μια... γεύση από το λάβαρο που κρατούσε το "τριφύλλι" στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με αντίπαλο τη Λίβερπουλ τη σεζόν 1984/85.