Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το El Clasico βρίσκεται προ των πυλών (26/10, 22:00), με την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για την 11η αγωνιστική της La Liga. Όχι μόνο οι ομάδες αλλά και φίλαθλοι κινούνται σε... ρυθμούς ντέρμπι, με τον Βινίσιους Τζούνιορ να μπαίνει στο στόχαστρο των οπαδών της "Βασίλισσας"!

Εμετικά συνθήματα των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον σταρ της Ρεάλ, Βινίσιους

Μόνο ήρεμο δεν είναι το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα οι οποίοι δυναμιτίζουν το κλίμα από... νωρίς! Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο στα social media όπου φαίνεται μια μερίδα οπαδών της καταλανικής ομάδας να τραγουδούν ένα εμετικό σύνθημα μέσω του οποίου εύχονται... θάνατο στον Βραζιλιάνο αστέρα.

Μάλιστα, "ξέφυγαν" και σε ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν όπου μεταξύ άλλων δεν έλειψαν τα ρατσιστικά συνθήματα αποκαλώντας τον Βινίσιους ως "μαϊμού"! Φυσικά έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά τα όσα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο κι όλα αυτά δυο ημέρες πριν από το El Clasico!