Μπορεί η Ομόνοια να ήταν καταιγιστική στην πρεμιέρα της στη League Phase του Conference League, ωστόσο την δεύτερη αγωνιστική εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην Σκωτία γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Χαρτς. Ο ανταγωνιστής της στο κυπριακό πρωτάθλημα, ΑΠΟΕΛ που πλέον έχει στο "τιμόνι" του τον Μανόλο Χιμένεθ είχε εξίσου κακή βραδιά αφού έχασε με 1-0 από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην έδρα του και παρέμεινε χωρίς νίκη.

Μακριά από τη νίκη στο Conference League ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, συνεχίζει στις νίκες η Φιορεντίνα

Για την Χαρτς που "πλήγωσε" με 2-0 την Ομόνοια, άνοιξε λογαριασμό στο ματς στο 16' με τον Φόρεστ, ενώ "καθάρισε" την υπόθεση νίκη επτά λεπτά αργότερα (23') με τον Σπίταλ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Μια επικράτηση που "σφράγισαν" οι Σκωτσέζοι από το... ημίχρονο! Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ αν και ήταν ανώτερος από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ είδε τον Σάβιτς να σκοράρει στο 63ο λεπτό, να μην έχει απάντηση και να γνωρίζει "πικρή" ήττα με 0-1 στην Κύπρο.

Μετά από χορταστικό και συναρπαστικό παιχνίδι που "έβρεξε" γκολ η Φιορεντίνα κατάφερε να επιβιώσει στο "θρίλερ" με την Ζανκτ Γκάλεν, να πάρει τη νίκη με -2 και να κάνει το 2/2 στη League Phase του Europa Conference League και μάλιστα με ανατροπή. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "βιόλα" ο Ικονέ που σκόραρε δις και οδήγησε την ομάδα του στο διπλό.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d548ozkzpv8x)
Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Τζουργκάρντεν που δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό... φεγγάρι, μετά την ισοπαλία της στην 1η αγωνιστική δεν απέφυγε την ήττα από την Γκιμαράες η οποία την "τιμώρησε" στην έδρα της με 2-1 επιβεβαιώνοντας σε ένα ακόμη ματς ότι έχει μείνει μακριά από τον καλό της εαυτό.

Από την άλλη, η Νόα αν και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη League Phase, ηττήθηκε με 1-0 από την Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία χάρη στο "χρυσό" γκολ του Μπέλιο στο 31ο λεπτό. Η Τσέλιε έστησε... πάρτι κόντρα στην Μπασακσχερίρ την οποία "διέλυσε" στην έδρα της με το εμφατικό 5-1, με το μοναδικό γκολ των Τούρκων να έρχεται από ελληνικά... πόδια και συγκεκριμένα του Δημήτρη Πέλκα!

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d5498xn8a5jt)
Σαν... σίφουνας πέρασε από την έδρα της Λαρν η Σάμροκ Ρόβερς η οποία βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα επιθετικά επικρατώντας εύκολα με το εμφατικό 4-1 τη στιγμή που η Γάνδη αν και ήταν ισόπαλη 1-1 μέχρι τις καθυστερήσεις απέναντι στην Μόλντε, ο Μπράουν σαν από... μηχανής Θεός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 90+5' δίνοντας τη νίκη με 2-1.

Σε προσωπική... υπόθεση μετέτρεψε τον αγώνα της Γιαγκιελόνια Μπιαλίστοκ με την Πέτροκουμπ ο Πουλούλου που με δυο γκολ σε τρία λεπτά (69', 72') οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με 2-0, ενώ Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ επιβλήθηκε άνετα με 3-1 της Σερκλ Μπριζ.