"Μίλησε" ο νόμος των φαβορί στο NBA όπου οι ομάδες είναι έτοιμες να κάνουν πράγματα και... θαύματα στον "μαγικό" κόσμο του μπάσκετ! Οι πρωταθλητές Σέλτικς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να δείξουν την ανωτερότητά τους (122-102) κόντρα στους Γουίζαρντς, οι Μάβερικς με ηγέτη τον "διψήφιο" Λούκα Ντόντσιτς "καθάρισαν" με 120-109 τους Σπέρς, οι Τίμπεργουλβς βγήκαν νικητές (117-105) στο "θρίλερ" του Σακραμέντο, ενώ οι Θάντερ "άλωσαν" το Ντένβερ επικρατώντας με 102-87 επί των Νάγκετς του Γιόκιτς.

Με το... δεξί στο NBA οι πρωταθλητές Σέλτικς, Ντόντσιτς για... φίλημα στη νίκη των Μάβερικς

Έτοιμοι να δείξουν τις διαθέσεις τους από... νωρίς οι πρωταθλητές του NBA, Σέλτικς! Η πρεμιέρα τους ήταν όσο εντυπωσιακή αναμενόταν κόντρα στους Νικς, ενώ και απέναντι στους Γουίζαρντς ήταν σαρωτικοί, έφτασαν να προηγούνται ακόμα και στο +32 μέσα στην Ουάσινγκτον και εντέλει πήραν ισοπεδωτική νίκη με 122-102! Το μόνο σίγουρο ότι με την εικόνα που παρουσιάζουν στο παρκέ "τρομάζουν" για μια ακόμη σεζόν!

"Όργια" του Τζέιλειν Μπράουν με 27 πόντους, ένας Τζέισον Τέιτουμ να τον πιεις στο... ποτήρι με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Ντέρικ Γουάιτ που σταμάτησε στουε 19 πόντους. Για τους Γουίζαρντς, ξεχώρισε ο Τζόρνταν Πουλ με 26 πόντους, στους 18 σταμάτησε ο Βαλαντσιούνας, ενώ ο Άλεξ Σαρ (Νο2 στο NBA Draft 2024) στο ντεμπούτο του NBA έμεινε στους 2 πόντους.

Boston Celtics vs Washington Wizards Full Game Highlights - October 24, 2024 | 2024-25 NBA Season


Οι Μάβερικς έκαναν ο,τι ήθελαν κόντρα στους Σπερς, έφτασαν μέχρι και στο +21 και με 120-109 έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση στην οποία "έλαμψε" ποιος άλλος ο συνήθης... ύποπτος Λούκα Ντόντσιτς που "άγγιξε" το triple-double. "Μυθικός" ο Σλοβένος αστέρας που πέτυχε 28 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ, σε μια από τις... πολλές παραστάσεις του.

Άξιος συμπαραστάτης του ο Κλέι Τόμπσον με 22 πόντους, ενώ από 15 πόντους σημείωσαν οι Ίρβινγκ και Λάιβλι. Από την πλευρά των Σπερς, ο σούπερ σταρ τους, Βίκτορ Γουεμπανιαμά κινήθηκε σε... ρηχά νερά με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ διασώθηκαν και οι Σότσαν και Τσαμπανί που πέτυχαν από 18 πόντους.

Dallas Mavericks vs San Antonio Spurs Full Game Highlights - October 24, 2024 | 2024-25 NBA Season



Οι Τίμπεργουλβς επιβίωσαν στο θρίλερ του Σακραμέντο, απίθανοι Θάντερ στο Ντένβερ

Με απίθανο διπλό "απέδρασαν" από το Σακραμέντο οι Τίμπεργουλβς! Οι "Λύκοι" σε μια γεμάτη "καυτή" έδρα κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση και με δυο βολές του φοβερού και τρομερού Άντονι Έντουαρντς να πάρουν μεγάλη νίκη με 115-117. Οι Κινγκς είχαν τεράστια ευκαιρία να "κλέψουν" τη νίκη στο φινάλε ωστόσο το τρίποντο που επιχείρησε ο Κίγκαν Μάρεϊ στην εκπνοή ήταν άστοχο. Αν έμπαινε πάντως θα επικρατούσε... πανζουρλισμός!

Κορυφαίος για τους Τίμπεργουλβς που ξέχασαν και με το... παραπάνω την ήττα τους από τους Λέικερς στην πρεμιέρα, ήταν ο Τζούλιος Ραντλ που βρέθηκε σε... μεγάλα κέφια σημειώνοντας 33 πόντους, ενώ ο Έντουαρντς που έβαλε την... υπογραφή του στη νίκη, σταμάτησε στους 32. Από τους Κινγκς, ξεχώρισε ο ΝτεΡόζαν με 26 πόντους, 24 είχε ο Σαμπόνις, ενώ 23 πρόσθεσε ο Κίγκαν Μάρεϊ.

Minnesota Timberwolves vs Sacramento Kings Full Game Highlights | Oct 24 | 2025 NBA Season

Διπλό που τους "εκτοξεύει" ως φαβορί της Δύσης πήραν οι Θάντερ οι οποίοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Νάγκετς και με καταιγιστική εμφάνιση "άλωσαν" το Ντένβερ επικρατώντας με το εμφατικό 102-87. Μάλιστα, σ' ένα σημείο η διαφορά είχε... ξεφύγει μέχρι και στο +20! Με triple-double ολοκλήρωσε το ματς ο Γιόκιτς.

Ο Σάι Γκλίτζιους-Αλεξάντερ πήρε από το... χέρι τους Θάντερ πετυχαίνοντας 28 πόντους, ενώ σε δαιμονιώδη κατάσταση ήταν ο "διψήφιος" Τσετ Χόλμγκρεν που σταμάτησε στους 25 πόντους, τα 14 ριμπάουντ και τα 4 κοψίματα. 15 πόντους σημείωσε ο Γουίγκινς για τους Θάντερ που πέρα από την επίθεση, στάθηκαν εξαιρετικά και στην άμυνα.

Οι Νάγκετς που παρουσίασαν αποκαρδιωτική εικόνα στο παρκέ είχαν ως κορυφαίο τον ηγέτη τους Νίκολα Γιόκιτς που πέτυχε 16 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 13 ασίστ και "πάλευε" επί της ουσίας ,όνος του, ενώ λύσεις στην επίθεση έδωσε και ο Κρίστιαν Μπάουν με 16 πόντους. Στους 12 πόντους με 4/14 σουτ έμεινε ο Τζάμαλ Μάρεϊ.

Denver Nuggets vs Oklahoma City Thunder Full Game Highlights | Oct 24 | 2025 NBA Season