Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ετοιμάζεται για το El Clasico μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα! Μια "μάχη" κορυφής στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Ο άλλοτε στράικερ των "μπλαουκράνα", Σέρχιο Αγκουέρο που σταμάτησε το ποδόσφαιρο λόγω της καρδιακής αρρυθμίας σε δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι στη "Mundo Deportivo"... υποκλίθηκε στο ταλέντο του Λαμίν Γιαμάλ το οποίο έχει "τρελάνει" όλη την Ευρώπη!

"Υποκλίθηκε" στο ταλέντο του Λαμίν Γιαμάλ ο Σέρχιο Αγκουέρο

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Λαμίν Γιαμάλ για τον οποίο υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δηλώσει πρόσφατα ότι κάνει πράγματα τα οποία δεν έκανε ούτε ο ίδιος ούτε ο Λιονέλ Μέσι στην ηλικία του. Ο Αργεντινός αφού τόνισε ότι ο νεαρός αστέρας φαίνεται σαν να είναι 26 ή 28 ετών, σχολίασε ότι πολύ λίγοι παίκτες βγαίνουν με αυτά τα χαρακτηριστικά και πως διαθέτει ένα ταλέντο το οποίο ελάχιστοι έχουν

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη πως έχει πολλά περισσότερα πράγματα από τον Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης! Μεταξύ άλλων ο Αγκουέρο αναφέρθηκε και στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να παίξει μέχρι τα 42 ή 43 του χρόνια, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Χάνσι Φλικ σημειώνοντας ότι έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και βγάζει το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγκουέρο:

"Στην αρχή είναι δύσκολο να δεχτώ ότι πρέπει να σταματήσω να παίζω, αλλά ήταν μια διαδικασία τριών μηνών για να μάθω αν θα μπορούσα να επιστρέψω και στο τέλος πήρα την απόφαση να μην το κάνωΟ νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα έχει κάνει αισθητή την παρουσία του. Είναι αρκετά σκληρός. Χωρίς να τον γνωρίζεις, καταλαβαίνεις ότι είναι αρκετά απαιτητικός κι αυτό καταλήγει να βγάζει τον καλύτερο από τους παίκτες.

Είναι πολύ καλός σε αυτή την περίπτωση και σήμερα έχει τον Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος εκπλήσσει πολύ γιατί όντας τόσο νέος κάνει πράγματα που τον κάνουν να φαίνεται σαν να είναι 26 ή 28 ετώνΌλοι όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο πρέπει να το απολαμβάνουμε γιατί πολύ λίγοι βγαίνουν με αυτά τα χαρακτηριστικά. Πρέπει να δούμε πώς θα συνεχίσει σε λίγα χρόνια γιατί όλα εξαρτώνται από το μυαλό του κάθε παίκτη και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει, αλλά δείχνει ότι είναι ένα ταλέντο που ελάχιστοι έχουν. Όλο και λιγότεροι.

Ο Λαμίν έχει πολλά περισσότερα πράγματα από τον Βινίσιους, αν κι ο δεύτερος έχει μεγαλύτερη εμπειρία κι είναι καλύτερος παίκτης. Ο Βινίσιους είναι ένας από τους Top-3 στον κόσμο, αλλά λόγω ηλικίας και ταλέντου προτιμώ περισσότερο τον Λαμίν. Αν ήταν στο χέρι μου, θα είχα έναν σε κάθε πλευρά της ομάδας μου και θα άφηνα τον αντίπαλο να προσευχηθεί.

Είναι όπως όταν ήταν μαζί ο Μέσι και ο Νεϊμάρ. Ο Βινίσιους έχει τώρα τον Εμπαπέ στη Μαδρίτη, αλλά είναι περισσότερο "9" και δεν έχει το ταλέντο του Βινίσιους. Ο Λεβαντόβσκι θα μπορούσε να παίζει μέχρι τα 42 ή τα 43 του. Δεν θα έχει την ευκινησία που είχε, αλλά είναι αρκετά ζωηρός για να πετύχει πολλά γκολ. Φαίνεται καλός.

Θα συνεχίσει να σκοράρει, ειδικά στην Μπαρτσελόνα, όπου πάντα υπάρχουν ευκαιρίες. Ο επιθετικός πρέπει να είναι μέσα στην περιοχή και να είναι έξυπνος. Σήμερα δεν έχει κανένα πρόβλημαΟι περισσότεροι φροντίζουν τον εαυτό τους, εκτός από εμένα, που μερικές φορές τρώω ένα χάμπουργκερ".