Το χειρότερο σενάριο με την κατάσταση του Τζέιμς Γουάισμαν επιβεβαιώθηκε! Απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Αμερικανό σέντερ ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των Ιντιάνα Πέισερς στο φετινό NBA κόντρα στους Πίστονς αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό, με τα αποτελέσματά του να δείχνουν ότι έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοντα στο αριστερό του πόδι και να χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.


Πλήγμα στους Πέισερς στο NBA με τη ρήξη αχιλλείου τένοντα του Γουάισμαν

Έντονη ανησυχία είχε προκληθεί στις τάξεις των Πέισερς όταν και ο Τζέιμς Γουάισμαν μετά από ένα τρίποντο που επιχείρησε στην πρώτη περίοδο του αγώνα με τους Πίστονς, φάνηκε να μην πατάει καλά και να πιάνει το αριστερό του πόδι σε χαμηλό σημείο και συγκεκριμένα εκεί που βρίσκεται ο αχίλλειος τένοντας. Οι φόβοι ότι είχε υποστεί μεγάλη ζημιά επιβεβαιώθηκαν μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε.

Κάπως έτσι με τη ρήξη αχιλλείου τένοντα που υπέστη κόντρα στην πρώην του ομάδα, τους Πίστονς, ο νεαρός σέντερ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και αναμένεται να αποφασιστεί το πως θα χειριστούν το θέμα του σοβαρού τραυματισμού του. Στο ένα παιχνίδι που πρόλαβε να αγωνιστεί, ο Γουάισμαν είχε 6 πόντους και 1 ριμπάουντ, ενώ με την απουσία του οι Πέισερς μένουν ουσιαστικά με τους Μάιλς Τέρνερ και Αϊζάια Τζάκσον στη θέση του σέντερ.

Ο Γουάισμαν έχει ταλαιπωρηθεί γενικά από τραυματισμούς αφού και το 2020 που είχε επιλεχθεί στο Νο2 από τους Γουόριορς είχε τραυματισμούς, στη ρούκι του σεζόν αγωνίστηκε σε μόλις 39 αγώνες, ενώ στη συνέχεια έχασε όλη τη χρονιά 2021/22 καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο. Με τη φανέλα των Πίστονς την περσινή σεζόν, κατέγραψε συνολικά 63 συμμετοχές.

James Wiseman tears Achilles after shooting a 3 in first game of season 😢