Η Λίβερπουλ "βγάζει" μάτια στη φετινή Premier League, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς έχοντας σημειώσει 7 νίκες και 1 ήττα, ενώ στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος όπου ετοιμάζεται για "τιτανομαχία" με την Άρσεναλ στο "Emirates". Οι "Reds" θα παραταχθούν χωρίς τον Ντιόγκο Ζότα, με τον Άρνε Σλοτ να προσθέτει ένα ακόμη όνομα στο... απουσιολόγιό του!

Νοκ άουτ από το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ ο Ντιόγκο Ζότα

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει του επικείμενου εκτός έδρας ντέρμπι με την Άρσεναλ ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Άρνε Σλοτ ο οποίος πέρα από τους τραυματίες Άλισον Μπέκερ και Έλιοτ οι οποίοι θα μείνουν εκτός για αρκετό διάστημα λόγω των τραυματισμών τους, δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ντιόγκο Ζότα.

Ο Πορτογάλος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της νίκης της Λίβερπουλ με 2-1 επί της Τσέλσι στο Άνφιλντ, κάτι που του είχε στερήσει και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Champions League με τη Λειψία στην Γερμανία. Οι φόβοι ότι θα χάσει και το ντέρμπι με τους "κανονιέρηδες" επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο Άρνε Σλοτ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Μάλιστα, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Κιέζα και Μπράντλεϊ καθώς αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει στο 100% τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν όλο αυτό το διάστημα και τους έχουν αφήσει εκτός, με τα επίπεδα ετοιμότητα τους να μην είναι ακόμη τα επιθυμητά.