"Παγωμάρα" επικρατούσε στην Αναντολού Εφές με τον τραυματισμό που αποκόμισε ο σταρ της, Σέιν Λάρκιν στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο όταν και ο Νίκολα Μίροτιτς προσγειώθηκε πάνω στον αστράγαλό του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του έδειξαν ότι έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και οστικό οίδημα στον δεξιό αστράγαλο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει μακριά από τα παρκέ τις επόμενες 3 με 4 εβδομάδες, ενώ θα κάνει και.... αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR!


Εκτός για 3 με 4 εβδομάδες ο Λάρκιν στην Αναντολού Εφές, στόχος να προλάβει Παναθηναϊκό AKTOR

Μεγάλο είναι το πλήγμα στις τάξεις της Αναντολού Εφές με τον Σέιν Λάρκιν του οποίου τις υπηρεσίες θα στερηθεί για τις επόμενες 3 με 4 εβδομάδες. Υπήρχε έντονη ανησυχία εξάλλου ότι δεν θα πρόκειται για κάτι απλό αφού είχε αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ που θα αφήσει πίσω του μεγάλο κενό στη θέση του γκαρντ καθώς ο ίδιος αποτελεί τον παίκτη-κλειδί και βασικό επιθετικό "γρανάζι" στην επίθεση της Εφές, αναμένεται να απουσιάσει από παιχνίδια μεγάλης σημασίας στη Euroleague καθώς θα μείνει εκτός από τα ματς με Μπαρτσελόνα (29/10), Άλμπα Βερολίνου (31/10), Μονακό (8/11), Μπασκόνια (12/11), Ρεάλ Μαδρίτης (14/11), Παρί (21/11) και πιθανότατα με Βιλερμπάν (29/11). 

Όλα δείχνουν ότι θα προλάβει την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (3/12) όπως και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (13/12) για την 15η αγωνιστική της Euroleague ωστόσο όλα θα κυλήσουν με βάση την αποθεραπεία του.