Συνετριμμένη είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την τραγική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, με την αγγλική ομάδα να έχει "βυθιστεί" σε βαρύ πένθος με τον θάνατο του άλλοτε παίκτη της ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της για επτά ολόκληρα χρόνια και μεταξύ άλλων  την βοήθησε να ανέβει δυο φορές στην Premier League. Τιμά τη μνήμη του με κάθε τρόπο και κάτι το ξεχωριστό επιφυλλάσει στον αγώνα πρωταθλήματος με την Στόουκ!

Τιμά τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ με τελετουργικό η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παραμένει σε κατάσταση σοκ με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ! Ο αγγλικός σύλλογος έχει τιμήσει με πολλούς τρόπους τον άλλοτε παίκτη της ο οποίος ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς που έχουν περάσει ποτέ από την ομάδα, κάτι το οποίο αναγνώριζαν ανέκαθεν και οι Άγγλοι φίλαθλοι.

Για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Μπάλντοκ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται εντός έδρας καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (26/10, 17:00) θα υποδεχθεί τη Στόουκ για την 12η αγωνιστική της Championship. Στο "Μπράμα Λέιν" έξω από το οποίο οι φίλαθλοι της ομάδας είχαν τιμήσει τη μνήμη του, αναμένεται να "ραγίσουν" καρδιές.

Συγκεκριμένα, η Σέφιλντ θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, έχει ετοιμάσει ένα τελετουργικό το οποίο θα ξεκινήσει 10 λεπτά πριν τη σέντρα του αγώνα, ενώ φυσικά θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή. Κι όλα αυτά για τον δικό της... Τζορτζ ο οποίος θα είναι για πάντα ένα κομμάτι του συλλόγου!


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ:"Ένας εγκάρδιος φόρος τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ θα πραγματοποιηθεί πριν από τον αυριανό αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 14:50 και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή λίγο πριν την έναρξη. Παρακαλούμε να καθίσετε μέχρι τις 14:45 για να τιμήσουμε τη μνήμη του".