Πολύ βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα με 1-4 από την Τσέλσι για τη δεύτερη αγωνιστική του Conference League. Οι "πράσινοι" μπήκαν σε... περιπέτειες αναφορικά με την πρόκριση, αλλά ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε επιτέλους τον Φώτη Ιωαννίδη να ακολουθεί μέρος της προπόνησης.

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Φώτης Ιωαννίδης

Έναν παίκτη να τον βγάλει από αυτό το τέλμα της επίθεσης ψάχνει ο Ντιέγκο Αλόνσο, με το σκοράρισμα του Παναθηναϊκού να αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα. Η επιστροφή όμως του Φώτη Ιωαννίδη στις προπονήσεις μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Οι "πράσινοι" προέρχονται από... βαριά ήττα απέναντι στην Τσέλσι, με τον κόσμο του "τριφυλλιού" μάλιστα να δείχνει την προτίμηση του στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στέλνοντας ένα... μήνυμα στον Ισπανό προπονητή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό και έχασε σημαντικούς αγώνες, αλλά θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την αποστολή των "πρασίνων" για την ένατη αγωνιστική της Super League απέναντι στον Άρη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4oxm5m7d7k1)
Από την άλλη,  όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με την Τσέλσι έκαναν αποθεραπεία, ενώ αντίστροφα μετράει για την επιστροφή του στην ενεργό δράση ο Φίλιπ Μαξ που δεν έχει βοηθήσει όσο θα περίμενε την ομάδα μετά τη μεταγραφή του.