Ο Σέρχιο Γιουλ έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως τα σουτ του είναι... τρελά. Τα περισσότερα όμως από αυτά καταλήγουν στο καλάθι, σε αντίθεση μ' εκείνο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για τη Euroleague με τη μπάλα να "σταματάει" πάνω στο στεφάνι.

Κόλλησε τη μπάλα στο στεφάνι ο Γιουλ στη Euroleague

Έχουμε δει αρκετές φορές τη μπάλα να κολλάει σε μία από τις δύο πλευρές του στεφανιού, αλλά να σταματάει ακριβώς πάνω δεν είναι κάτι ομολογουμένως συνηθισμένο. Ο Σέρχιο Γιουλ όμως φρόντισε να το κάνει κι αυτό.

Τα λεγόμενα... μανταρίνια του Ισπανού σουτέρ τις περισσότερες φορές "χαιδεύουν" το διχτάκι, αλλά στον αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής της Euroleague ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ερυθρό Αστέρα η μπάλα σταμάτησε στη βάση της στεφάνης.



Είναι ένα σκηνικό που μπορεί συνήθως να πραγματοποιηθεί σε κάποια ελεύθερη βολή, μιας και η μπάλα βρίσκεται στην ίδια ευθεία και μετά τις αναπηδήσεις υπάρχει η πιθανότητα να σταματήσει, αλλά ο Γιουλ το έκανε διαγώνια από τρίποντο.

Ένας από τους παίκτες που το έχουν πραγματοποιήσει από τη πλευρά τους στο παρελθόν είναι ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην αναμέτρηση κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς με τον Λούκα Ντόντσιτς να μένει... παγωτό από την εξέλιξη της φάσης.

Draymond Green free throw STUCK ON THE RIM 🤣