Το έργο του Παναθηναϊκού AKTOR στην έδρα της Φενερμπαχτσέ είναι εξαρχής δύσκολο, αλλά οι σημαντικές απουσίες των "πρασίνων" το... χειροτερεύουν. Μετά τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου που έμειναν στην Αθήνα, εκτός μάχης τέθηκε και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Τρεις σημαντικές απουσίες για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Εκτός κι ο Γκριγκόνις

Να ξεπεράσει τον εαυτό του χρειάζεται ο Παναθηναϊκός AKTOR για να μπορέσει να πάρει το "διπλό" στην έδρα της Φενερμπαχτσέ για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague. Οι "πράσινοι" έχουν αρκετές απουσίες που κάνουν την υπόθεση δυσκολότερη.

Ο Εργκίν Αταμάν γνώριζε πως δε θα βρίσκονται στο πλευρό του τόσο ο Ντίνος Μήτογλου όσο και ο Ιωάννης Παπαπέτρου λόγω γαστρεντερίτιδας, με τους δύο διεθνείς να μην ακολουθούν καν την υπόλοιπη αποστολή στην Τουρκία.

Η παρουσία τους μάλιστα στο ντέρμπι της Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό κρίνεται αμφίβολη, με τον Τούρκο τεχνικό να τους χρειάζεται περισσότερο μιας και υπάρχει ο περιορισμός των ξένων στο ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με τη Εuroleague.

Για το παιχνίδι απέναντι στους Τούρκους πάντως θα απουσιάσει τελικά και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος ταλαιπωρούνταν τις τελευταίες ημέρες με μυϊκό σπασμό και παρόλο που βρίσκεται στη 12άδα δεν θα αγωνιστεί, σε αντίθεση με τον Κώστα Αντετοκούνμπο που επιστρέφει.

Αναλυτικά η 12άδα του Παναθηναϊκού: Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λορέντζο Μπράουν, Κώστας Σλούκας, Τσεντί Οσμάν, Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Όμερ Γιούρτσεβεν, Κώστας Αντετοκούνμπο, Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, Μάριους Γκριγκόνις.