Το "μενού" των σημερινών (26/10) αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει τα τρία παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League, με την ΑΕΚ να θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό, τον Παναιτωλικό να θέλει να συνεχίσει στα... θετικά κόντρα στον Βόλο και τον Λεβαδειακό να ψάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη Λαμία. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια των αναμετρήσεων.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Πανσερραϊκού για την 9η αγωνιστική της Super League, με την "Ένωση" που έχει μείνει δυο παιχνίδια μακριά από τη νίκη καθώς τις δυο τελευταίες αγωνιστικές μετρά μια ήττα από τον Παναιτωλικό και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην "OPAP Arena" να θέλει να επιστρέψει ξανά στα θετικά αποτελέσματα, ζητά μια βαθμολογική... ανάσα σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση στη "μάχη" της διεκδίκησης του τίτλου.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d50w4gpv273d)
Οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν στο πλευρό τους στο γήπεδο των Σερρών και αρκετούς οπαδούς τους οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και θα βρίσκονται τόσο στη Θύρα 1 όσο και στη Θύρα 7, ενώ οι φίλαθλοι επιφύλασσαν και θερμή υποδοχή στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο στο ξενοδοχείο που καταλύει στις Σέρρες μια ημέρα πριν τον αγώνα. 

Η ΑΕΚ πρόερχεται από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και στην τρίτη θέση τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός πρόερχεται από την πλευρά του από το διπλό (0-1) στον Βόλο που ήταν και η δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Ματίας Αλμέιδα αν και δεν ανακοίνωσε αποστολή, αναμένεται να έχει κανονικά διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ μένει να φανεί αν θα πάει ξανά σε σχήμα με δυο επιθετικούς.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d4zy7ajwhatl)
"Αν θυμηθούμε το τελευταίο παιχνίδι στις Σέρρες, ένα λάθος στο τελευταίο δευτερόλεπτο που ήταν ατομικό. Και σίγουρα αυτό το παιχνίδι θα το θυμάμαι σε όλη μου την ζωή γιατί εκείνη την ημέρα έκλεισα τα 50 μου χρόνια" δήλωσε μεταξύ άλλων ενόψει του αγώνα ο Ματίας Αλμέιδα.


Να συνεχίσει την ασταμάτητη φόρα του ο Παναιτωλικός, για την πρώτη του νίκη ο Λεβαδειακός

Ο Παναιτωλικός που αποτελεί μια από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος φιλοξενεί τον Βόλο στο Αγρίνιο θέλοντας να δώσει συνέχεια στις εκπληκτικές του εμφανίσεις και νίκες. Η ομάδα του Αγρινίου έχει την αυτοπεποίθηση στα... ύψη μετά την σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ και το διπλό -χρυσάφι (0-2) που πήρε στην έδρα του Ατρομήτου την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη που "πετά" αγωνιστικά και βρίσκεται στην πέμπτη θέση πίσω από Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό θέλει να πάρει ένα ακόμη τρίποντο απέναντι στους Θεσσαλούς οι οποίοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα τους από τον Πανσερραϊκό και να πάρουν βαθμολογική... ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός μετά την μεγάλη εμφάνιση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όπου απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τον Ολυμπιακό, υποδέχεται τη Λαμία η οποία προέρχεται από την εντός έδρας "λευκή" ισοπαλία με τον Astera AKTOR και "καίγεται" για το τρίποντο καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει μόλις 6 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές. Το ίδιο και ο Λεβαδειακός που βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 5 βαθμούς.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d501cleiiddd)

Aναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Super League:

17:00 Παναιτωλικός - Βόλος COSMOTE SPORT 1

17:30 Λεβαδειακός - Λαμία Novasports 2

20:00 Πανσερραϊκός - ΑΕΚ Novasports Prime