Έστω και με παιχνίδι περισσότερο, η Νότιγχαμ Φόρεστ έπιασε πεντάδα στην Premier League. Υπό μία έννοια, αυτό δεν αποτελεί παράσημο, καθώς είναι ό,τι αναμένει η διοίκηση της ομάδας από την ίδια, η οποία, κιόλας, κουβαλά όνομα βαρύ σαν Ιστορία. Ωστόσο, νίκες όπως εκείνη στο "Κινγκ Πάουερ" απέναντι στη Λέστερ, 3-1, δείχνουν ότι οι μάχες παραμονής είναι οριστικά πίσω της. Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο έχει ήδη 16 βαθμούς, ενώ πέρυσι, ακόμα και με τη βαθμολογική τιμωρία, έκανε 32 σε 38 παιχνίδια. 

Λέστερ-Νότιγχαμ Φόρεστ: Σκοράρει συνεχώς ο Κρις Γουντ

H Νότιγχαμ Φόρεστ παίρνει συνεχώς γκολ από τον Κρις Γουντ. Ο Νεοζηλανδός φορ έχει ήδη επτά σε εννιά εμφανίσεις. Μάλιστα, ο πολυγυρισμένος 32χρονος διασκέδασε κατά το δέον τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ήταν, εξάλλου, ιδιαιτέρως κρίσιμα.



Άλλωστε, ο σπουδαίος Τζέιμι Βάρντι είχε ισοφαρίσει στο 23' το γκολ του Ράιαν Γέιτς από το 16'. 

Το παιχνίδι βρισκόταν στην ισορροπία μέχρι να αναλάβει ο Γουντ. Με το έμπα, σχεδόν, του δεύτερου μέρους, στο 47', έβαλε έπειτα από προσπάθεια του Έλιοτ Άντερσον μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ήταν γυριστό γνήσιου φορ.



Στο 60', δε, της έδωσε αέρα δύο τερμάτων. 

Η Φόρεστ έφτασε τις 4 νίκες, ενώ έχει ισάριθμες ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Έχει, δε, τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Premier League, με επτά γκολ παθητικό. Από τη μεριά της, η Λέστερ παρέμεινε στους 9 βαθμούς, με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.