Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας ήταν η "μάχη" στη Λιβαδειά για την 9η αγωνιστική της Super League! Λεβαδειακός και Λαμία ήθελαν διακαώς το τρίποντο για να πάρουν "ανάσα" και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας! Σε αγώνα με πλούσιο θέαμα και... καταιγισμό από γκολ οι δυο ομάδες τα έδωσαν... όλα για να πάρουν τη νίκη ωστόσο μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με το τελικό 2-2 να μην τις αφήνει ικανοποιημένες βαθμολογικά.

Με την ισοπαλία αυτή, ο Λεβαδειακός έφτασε τους 6 βαθμούς μετά από 9 αγώνες, ενώ βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο +1 από την Athens Kallithea που έχει ματς λιγότερο, από την άλλη, η Λαμία ανέβηκε στους 7 βαθμούς και ψάχνει το αντίδοτο για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μάλιστα, πριν από τη σέντρα του αγώνα και κατόπιν αίτημας της Λαμίας έγινε έλεγχος στις διαστάσεις των δοκαριών στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς όπου διαπιστώθηκε από τις μετρήσεις ότι όλα είναι καλά με αποτέλεσμα να κυλήσουν όλα ομαλά και να συνεχιστεί αμέσως μετά η αναμέτρηση!

dokaria_livadeia


"Έβρεξε" γκολ στη Λιβαδειά, 2-2 Λεβαδειακός και Λαμία σε απίθανο ματς

Η Λαμία αιφνιδίασε με το... καλημέρα τον Λεβαδειακό! Μόλις στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ (0-1) με τον Φουρτάδο ο οποίος υποδέχθηκε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής και με το δεξί νίκησε τον Γκροφ ο οποίος δεν είχε ορατότητα για να... αντιδράσει λόγω των πολλών σωμάτων που είχε μπροστά του. Μετά το αρχικό "σοκ" οι γηπεοδύχοι, ανέβασαν στροφές και απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσοκάι την οποία και εξουδετέρωσε με γροθιές ο γκολκίπερ της Λαμίας, Κόστιτς.

Ο Λεβαδειακός πίεζε με στόχο να βρει γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης, είχε καλή στιγμή στο 20ο λεπτό με φοβερό μακρινό του Τσοκάϊ από τα 3 μέτρα το οποίο και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κόστιτς ωστόσο τη λύση βρήκε από την... άσπρη βούλα! Ο διαιτητής του αγώνα τιμώρησε τον Ραντόνια με την εσχάτη των ποινών για ανατροπή στον Πεντρόζο, ο Όζμπολτ ανέλαβε την εκτέλεση και στο 26ο λεπτό ο Σλοβένος φορ ευστόχησε από τα βήματα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

levadeiakos_lamia


Στο 56ο λεπτό, ο Ζίνι με ωραία προσωπική ενέργεια πάτησε περιοχή και ανατράπηκε από τον Γκοτζαμανίδη, κάτι που οδήγησε τον διαιτητή του αγώνα να δείξει την άσπρη βούλα για δεύτερη φορά στο ματς υπέρ των γηπεδούχων. Ο Ρόμο ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από τα 11 βήματα δίνοντας για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του που πέρασε μπροστά με 2-1.

Η πίεση της Λαμίας να ισοφαρίσει απέδωσε καρπούς στο 71ο λεπτό όταν και ο Φουρτάδο από σκόρερ χρίστηκε και... δημιουργός! Με τρομερή μπαλιά με εξωτερικό φάλτσο βρήκε τον Λέικ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποια μεγάλη φάση που θα της έδινε το νικητήριο γκολ με αποτέλεσμα το 2-2 να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
: Γκροφ, Λιάγκας, Τζάλοου (55' Βήχος), Όζμπολτ (54' Ρόμο), Τσοκάι, Μορέιρα (59' Πλέγας), Γιαννιώτας (55' Ζίνι), Κατρής, Πεντρόζο, Μπάλτσι (83' Κωστή), Τσάπρας

ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Γκοτζαμανίδης, Γιαννούτσος, Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ, Νούνιες, Μπίκοφ (76' Δοϊρανλής), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (64' Λέικ), Αθανασακόπουλος (46' Γκουίντο).