Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τίμησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ και στην έδρα της ομάδας, το "Μπράμαλ Λέιν", στο περιθώριο του παιχνιδιού με τη Στόουκ Σίτι για τη 12η αγωνιστική της Championship. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης έγινε μία μίνι τελετή με βίντεο για την απώλεια του 31χρονου ακραίου αμυντικού, ενώ ο προπονητής της Σέφιλντ, Κρις Γουάιλντερ, και ο νυν παίκτης της Στόουκ, Ιρλανδός Έντα Στίβενς, που φόρεσε τη φανέλα της Γιουνάιτεντ από το 2017 έως το 2023, άφησαν ανθοδέσμες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 



Οι παίκτες των δύο ομάδων κράτησαν ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης. 



Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας υπήρξε συναισθηματικός στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, μιλώντας για "συναισθηματικές εβδομάδες" για την ομάδα του, τονίζοντας ότι "οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την επιρροή που είχε σε όλους μας". 



Τζορτζ Μπάλντοκ: Φωτογραφία με τη φανέλα του


Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πάντως, νίκησε τη Στόουκ 2-0 και έφτασε τους 22 βαθμούς, ένα λιγότερο από την τρίτη Λιντς Γιουνάιτεντ, ενώ οι ηττημένοι παρέμειναν στους 12 και είναι 19οι. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όλη η αποστολή των γηπεδούχων έβγαλε φωτογραφία μπροστά στην εξέδρα των φανατικών, με τη φανέλα του Μπάλντοκ σε πρώτο πλάνο. 



Η κηδεία του πατέρα ενός παιδιού θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου στο Μίλτον Κινς και αναμένεται να παραστεί σύσσωμη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.