Τη νίκη που θα τον κάνει να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά απο την κορυφή μετά τις "γκέλες" ΑΕΚ και Ολυμπιακού έψαχνε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον πρωτοπόρο Άρη. Οι "πράσινοι" μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν χάρις σε γκολ του Τετέ στο 33ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έχασε αρκετές ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, αλλά είδε τον Λορέν Μορόν να σκοράρει για ακόμη ένα παιχνίδι, δίνοντας στους Θεσσαλονικείς ένα σημαντικό βαθμό (1-1) στην ένατη αγωνιστική της Super League.

Προηγήθηκε με τον Τετέ ο Παναθηναϊκός σ' ένα ισορροπημένο ημίχρονο

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και μόλις στο δεύτερο λεπτό απείλησαν την εστία του Ντραγκόφσκι, με τον Ντιαντί να κάνει ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή αλλά τελευταία στιγμή ο Γεβντάι έβαλε την κόντρα, διώχνοντας μ' αυτόν τον τρόπο τον κίνδυνο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56pz7v2nwdt)
Λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα ο Λορέν Μορόν έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάνοντας πολύ ωραίες τρίπλες εκτός περιοχής, αλλά το σουτ του κόντραρε και πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56q8gjtnrft)
Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως από τις πτέρυγες με τον Πελίστρι να παίρνει αρκετά τη μπάλα και να δημιουργεί, όταν τουλάχιστον δεν τον σταματούσαν οι παίκτες των φιλοξενούμενων κυρίως με φάουλ στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56qm7e7gtix)
Η πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία των "πρασίνων" μετουσιώθηκε και σε γκολ, με τον Τετέ να εκμεταλλεύεται τις... σπόντες να βρίσκεται απέναντι στον Κουέστα και με αριστερό δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 33ο λεπτό, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56qpbg6xrkx)

Η είσοδος του Ιωαννίδη και οι συνεχόμενες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά για να μπορέσει να βρει και δεύτερο γκολ και να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη. Το "τριφύλλι" έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ αλλά ο Γερεμέγεφ δε μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56rlkqsgybt)
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Φώτης Ιωαννίδης πέρασε ως αλλαγή και ανέβασε την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, με τον Έλληνα επιθετικό να χάνει μία καλή ευκαιρία για το 2-0 στο 62ο λεπτό αλλά το σουτ του πήγε στην αγκαλιά του Κουέστα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56rokdvdb9t)
Ο τραυματισμός του φαίνεται βέβαια ότι τον είχε επηρεάσει μιας και σε 1-2 περιπτώσεις θα μπορούσε να τελειώσει τη φάση αλλά δε το έκανε, με τη μπάλα τελικά να φτάνει στον Τετέ,  ο οποίος σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είχε την απάντηση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56rxnh00xop)

Ισοφάρισε ο Άρης και πήρε σημαντική ισοπαλία στο ΟΑΚΑ

Ο Άκης Μάντζιος έψαχνε να βρει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, έκανε τις αλλαγές του και ουσιαστικά ανέβασε την πίεση του ψηλά. Γεγονός που έφερε τον Μορόν σε πλεονεκτική θέση και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Ντραγκόφσκι για το 1-1 στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56s0qovc7u9)
Ο Φώτης Ιωαννίδης αποφάσισε να το πάρει πάνω του στη συνέχεια, έκανε μία εντυπωσιακή κούρσα, περνώντας δύο παίκτες από αριστέρα αλλά το τελείωμα του σταμάτησε πάνω στον Κουέστα με τον Ισπανό να κάνει μία πολύ σημαντική απόκρουση στο 81ο λεπτό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56s5en7gwg1)
Η τελευταία φάση του παιχνιδιού ανήκε στο "τριφύλλι" με τον Τζούρισιτς να κάνει ωραία κίνηση από τα αριστερά και να συγκλίνει αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56sfgcjhew9)

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεβτνάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (73' Ουναΐ), Αράο, Μπακασέτας, Πελίστρι (73' Τζούρισιτς), Τετέ, Γερεμέγεφ (61' Ιωαννίδης)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Βέλεθ (75' Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Φρίντεκ (57' Χουάνκαρ) , Σιφούεντες, Μόντσου, Ντιαντί, Μανού Γκαρθία (75' Νταρίντα) , Σίστο (57' Σαβέριο) , Μορόν (83' Κουάισον)