Ημέρα αγωνιστικών υποχρεώσεων και για τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων σε Europa League, Conference League. Οι Ρέιντζερς, Τβέντε, Καραμπάγκ, που είναι εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού, επικράτησαν των Σεντ Μίρεν, Χέρακλες, Σαμαχί αντίστοιχα στα πρωταθλήματα των χωρών τους. Ακάθεκτη βαδίζει και η Σλάβια Πράγας στο πρωτάθλημα της Τσεχίας.

Η Ρέιντζερς ξεπέρασε την Σεντ Μίρεν

Αγχωτική ήταν η νίκη που σημείωσε η Ρέιντζερς με 2-1 κόντρα στη Σεντ Μίρεν για την 9η αγωνιστική στην Premiership της Σκωτίας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League, προηγήθηκε με τον Ντιομαντέ στο 13'. Ο ανυτίπαλος ισοφάρισε με τον Γκόγκιτς στο 26', για να έρθει ο Τσέρνι στο 69' να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Για την Ρέιντζερς ήταν η 6η νίκη στα 9 παιχνίδια της και 4η στα 5 τελευταία, έχοντας 19 βαθμούς, με τις Σέλτικ, Αμπερντίν να είναι στην κορυφή με 25 βαθμούς.

Σούπερ Τβέντε, έριξε 5άρα στη Χέρακλες

Αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι και η Τβέντε, στη League Phase του Europa League (12/12 για την 6η αγωνιστική ), η οποία διέλυσε με 5-0 την Χέρακλες για τη 10η αγωνιστική της Eredivisie!

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν την υπόθεση νίκης από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, χάρη στο αυτογκόλ του Μπενίτα στο 38' και το τέρμα του Σαλάχ τέσσερα λεπτά αργότερα. Στην επανάληψη, η ομάδα του Τζόστιν Όοστινγκ όχι μόνο δεν έριξε «στροφές», αλλά βρήκε ακόμα τρία τέρματα με τους Χίλγκερς (59'), Λάμερς (77') και Βλαπ (90+2').

Κάπως έτσι, η Τβέντε έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί δύο αγωνιστικών, ανεβαίνοντας στους 18 πόντους και την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ίδια ώρα όπου ο Χέρακλες έμεινε στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Άνετη η Καραμπάγκ, 3-0 την Σαμαχί

Νίκη με 3-0 επί της Σαμάxι πέτυχε η Καραμπάγκ, επίσης αντίπαλος του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League, για την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν.

Τα γκολ της πέτυχαν οι Σλάβιτσεφ (18'), Αλμέιδα (59' πεν.), Ζουμπίρ (75').

Η Δε Νιου Σεντ 4-2 εκτός την Αμπέριστγουϊθ

Η Δε Νιου Σεντ (TNS) την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference Leagueμ επικράτησε 4-2 εκτός έδρας της Αμπέριστγουϊθ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ουαλίας.

Τα γκολ των νικητών έβαλαν οι Οτέχ (2' πεν.), Μπέικερ (42'), Ντέιβις (45' αυτ.), ΜακΜάνους (90'+6). Για τους γηπεδούχους δίχτυα βρήκαν οι Άρνισον (22'), Χάρτλεϊ (72').

Για την Δε Νιου Σεντς ήταν η 8η νίκη στα 11 παιχνίδια της και 3η σερί.

Με τα.. φρένα σπασμένα η Σλάβια Πράγας

Ασταμάτητη είναι η Σλάβια Πράγας στο πρωτάθλημα της Τσχίας. Η εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ (23/1 εντός έδρας) στη League Phase του Europa League, επιβλήθηκε 3-0 της Ντούκλα Πράγας.

Τα γκολ της πέτυχαν οι Τσορί (33' πεν., 89'), Γιούρασεκ (57'). Για την Σλάβια Πράγας ήταν η 11η νίκη στα 12 παιχνίδια της όπου είναι αήττητη έχοντας 34 βαθμούς και είναι στο +9 από την δεύτερη θέση.