Το θέμα της αντικατάστασης του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό κυοφορείται σε διάνυσμα μήνα, ως εκ τούτου το τελευταίο στραβοπάτημα, το 1-1 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Super League, ήρθε απλώς για να επιβεβαιώσει τη φυγή του και, κατά συνέπεια, την αντικατάστασή του. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56stszraf2x)

Παναθηναϊκός: Η τελευταία ευκαιρία

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, σε αγωνιστική που η ΑΕΚ ηττήθηκε στις Σέρρες και ο Ολυμπιακός στην Πελοπόννησο. Αυτή η ισοπαλία συνόδεψε την πανεύκολη ήττα από την Τσέλσι στο Conference League, που σήκωσε... πλημμυρίδα διαμαρτυριών, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν οι "πράσινοι". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56slgy71ibl)
Στην ΠΑΕ θεωρούν εδώ και κάποιες εβδομάδες ότι η πίστωση χρόνου στον Αλόνσο έχει τελειώσει. Τονίζουν, κιόλας, ότι κουμάνταρε το ακριβότερο ρόστερ ελληνικής ομάδας φέτος και ένα από τα πιο ποιοτικά του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. 

Ο Αλόνσο, από την άλλη, απαντά ότι τον περισσότερο καιρό δεν μπορούσε να στηριχτεί στον κορυφαίο παίκτη της ομάδας, τον Φώτη Ιωαννίδη. 

Πλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Το "διαζύγιο", τονίζουν, είναι θέμα χρόνου και μπορεί να προκύψει πολύ σύντομα.

Η διάψευση της ΠΑΕ 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πάντως, κυκλοφόρησε διάψευση για την αντικατάσταση του Αλόνσο. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως "με αφορμή δημοσιεύματα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρινίζει ότι η ομάδα μας έχει προπονητή και δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασής του". 

Ωστόσο, την πολύ φυσιολογική σε αυτό το σημείο διάψευση... διαψεύδει η ίδια η πραγματικότητα. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν στελέχη του συλλόγου να ψάχνουν στην αγορά για το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού.