Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε... ανώμαλη προσγείωση στη La Liga με την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Οσασούνα, στο ντέρμπι των Βάσκων για την 11η αγωνιστική. Ένα αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε αήττητο σερί 4 αγώνων για την εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ (30/1) στη League Phase του Europa League.

Την Πέμπτη που πέρασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Παράλληλα είχε ένα αήττητο 4 αγώνων στη La Liga, με δύο νίκες. Ωστόσο στο γειτονικό ντέρμπι με την Οσασούνα ηττήθηκε 2-0 στο Σαν Σεμπαστιάν.

Η Οσασούνα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λούκας Τορό μετά από σέντρα του Μπράιαν Θαραγόθα (23’). Το δεύτερο γκολ μπήκε με σουτ μέσα από την περιοχή του Άντε Μπούντιμιρ μετά από αντεπίθεση στο 33'.

Ισοπαλία για την Φερεντσβάρος

Η εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa League, Φερεντσβάρος (12/12 στην Τούμπα), έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Γκιόρι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ουγγαρίας.

Η Γκιόρι προηγήθηκε με τον Ούρο στο 45' και η Φερεντσβάρος ισοφάρισε στο 66' με τον Τραορέ.

Η Φερεντσβάρος έχει 7 νίκες και 1 ισοπαλία και είναι στην κορυφή με ένα ματς λιγότερο, έχοντας 22 βαθμούς, όσους και οι Πάκσι, Πούσκας.

Η Στεάουα έφερε 0-0 με την Ραπίντ Βουκουρεστίου

Η Στεάουα Βουκουρεστίου έμεινε στο μηδέν απέναντι στην Ραπίν Βουκουρεστίου σε ένα τοπικό ντέρμπι βγαλμένο από το παρελθόν, τότε που οι δύο ομάδες μονοπωλούσαν τους τίτλους στη Ρουμανία.

Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού (28/11 στο Βουκουρέστι) στο Europa League, είναι αήττητη με 3 νίκες στα 5 τελευταία της στο πρωτάθλημα και απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή.