Ολυμπιακός, μεταγραφές: Και επίσημα στο Λιμάνι ο Λουίς Πάλμα
Δανεικός από τη Σέλτικ
Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε και επίσημα ο Λουίς Πάλμα, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τη Σέλτικ και τον 25χρονο εξτρέμ να επιστρέφει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τη θητεία του στον Άρη.
🔴⚪️⚡ Welcome to the Olympiacos family, 𝐋𝐮𝐢𝐬 𝐏𝐚𝐥𝐦𝐚!#Olympiacos #Welcome #Transfer #Palma #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/dFwT558Xxh
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) February 1, 2025
Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα ο Λουίς Πάλμα με τη μορφή δανεισμ
Ο Ολυμπιακός αναζητούσε στο χειμερινό μεταγραφικό "παζάρι" έναν παίκτη που θα μπορούσε να του δώσει σημαντικές λύσεις στη θέση του εξτρέμ και το βρήκε στο πρόσωπο του Λουίς Πάλμα ο οποίος επιστρέφει ξανά στη Super League, αυτή τη φορά για να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά την θητεία του στον Άρη όπου σε 52 ματς είχε σκοράρει 17 γκολ και είχε μοιράσει 11 ασίστ. Στη συνέχεια, τον αγόρασε από τους "κίτρινους" το καλοκαίρι του 2023 η Σέλτικ έναντι 4.750.000 ευρώ.🔴⚪🔥 Proud to present: 𝙇𝙪𝙞𝙨 𝙋𝙖𝙡𝙢𝙖! 🇭🇳 pic.twitter.com/d5nJbByvVn
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) February 1, 2025
Οι Πειραιώτες τα βρήκαν σε όλα με την πρωταθλήτρια Σέλτικ για τον δανεισμό του Λουίς Πάλμα ο οποίος με τη φανέλα της σκωτσέζικης ομάδας σε 48 εμφανίσεις έχει απολογισμό 10 γκολ και 10 ασίστ. Μάλιστα, το "Diario Diez", ΜΜΕ του εξωτερικού, υποστηρίζει ότι στη συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι η οποία "αγγίζει" τα 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Πάλμα που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Real Monarchs (13 συμμετοχές - 1 γκολ), CDS Vida (70 συμμετοχές - 23 γκολ), τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει συνολικά 11 συμμετοχές με τη Σέλτικ, θα μπει άμεσα στις προπονήσεις και στόχος είναι να τεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται στη διάθεση του νέου του προπονητή, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου διεθνούς εξτρέμ, Λουίς Ενρίκε Πάλμα Οσεγκέρα.
Στο πέρασμά του από την Ελλάδα με τον Άρη σημείωσε 17 γκολ και έδωσε έντεκα ασίστ σε 52 παιχνίδια.
Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί σε CDS Vida και Real Monarchs SLC, ενώ έχει φορέσει 18 φορές τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, με την οποία έχει σημειώσει τρία γκολ.
Λουίς, καλώς όρισες στην οικογένεια του Θρύλου!".