Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στρέφουν το βλέμμα τους στην μεταξύ τους "μάχη" για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, με το Φάληρο να ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα ακόμη ντέρμπι "αιωνίων" (05/02, 19:30) που θα κρίνει το τέταρτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε πως τον σπουδαίο επαναληπτικό θα "σφυρίξει" ο Ισπανός ρέφερι, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα.

Ο Ισπανός Μανουέρα "σφυρίζει" τη ρεβάνς Κυπέλλου Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα θα έχει ως βοηθούς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τους συμπατριώτες του Ντιέγκο Μπαρμπέρο και Ραούλ Καμπανιέρο, ως τέταρτος ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς, ενώ στο VAR θα είναι ο Ισπανός Σεζάρ Σότο Γκράνο μαζί με τον Παπαδόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ομάδες στο πρώτο ματς είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 και όλα είναι "ανοιχτά" για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο 42χρονος διαιτητής είχε διευθύνει τη φετινή σεζόν το Παναθηναϊκός-Λανς 2-0 για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League, ενώ είχε "σφυρίξει" στις 30/07/2019 το Ολυμπιακός-Βικτόρια Πλζεν 4-0 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Στις 27/7/2017 ήταν στο Παναθηναϊκός-Καμπάλα 1-0 για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, ενώ ήταν και διαιτητής στις 5/9/2019 στο Φινλανδία-Ελλάδα 1-0 για τα προκριματικά του Euro.

Με λίγα λόγια, όσες φορές έχει βρεθεί στον δρόμο των "ερυθρόλευκων" και του "τριφυλλιού", οι δυο ομάδες έχουν πανηγυρίσει νίκες. Τη φετινή σεζόν ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα έχει διευθύνει το Μπάγερν-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 9-2 στο Champions League καθώς και δώδεκα παιχνίδια της La Liga.