Στα 20 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να ανέλθει το κόστος της μεταγραφής του Λιβάι Γκαρσία στη Σπαρτάκ Μόσχας, μια και ο απερχόμενος στράικερ της ΑΕΚ βρίσκεται στη Βαρκελώνη, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα της Ρωσίας. Η μεταγραφή θα υλοποιηθεί ύστερα από συμφωνία και εναρμόνιση των θέλω... τέσσάρων πλευρών. 

Δηλαδή του ίδιου του 26χρονου επιθετικού και των συμπατριωτών του μάνατζερ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, της ΑΕΚ, της πρώην ομάδας του, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, και βέβαια της Σπαρτάκ, που όπως όλα δείχνουν θα νικήσει σε αυτήν τη μεταγραφική μάχη τη συμπατριώτισσά της Κράσνονταρ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Λαμβάνει τη μερίδα του λέοντος

Για την ΑΕΚ, θα είναι μια μεταγραφική επιτυχία, καθώς θα λάβει τη μερίδα του λέοντος, δηλαδή 16 εκατομμύρια ευρώ. Ο Λιβάι έβαλε 56 γκολ και 27 ασίστ σε 160 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη, ενώ έφυγε με 10 γκολ και 3 τελικές πάσες σε 22 παιχνίδια τη σεζόν 2024-25.