Ο Λούκα Ντόντσιτς τάραξε τα νερά του ΝΒΑ με το να πάει με ανταλλαγή στους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά οι βόμβες συνεχίζονται με τους Μιλγουόκι Μπακς να είναι κοντά στο να πάρουν τον Κάιλ Κούζμα από τους Γουίζαρντς, δίνοντας τον Κρις Μίντλετον.

Πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη ανταλλαγή με τον Κρις Μίντλετον να ετοιμάζεται να φύγει από τους Μιλγουόκι Μπακς μετά από 12 χρόνια, στους οποίους είχε πάει όταν αποκτήθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στην θέση του τα "ελάφια" φέρνουν τον Κάιλ Κούζμα των Γουίζαρντς με ανταλλαγή.

Ο Κρις Μίντλετον αποτελούσε έναν παίκτη που ήταν συνδεδεμένος με τους Μιλγουόκι Μπακς και τις επιτυχίες τους όλα αυτά τα χρόνια, ως παρτενέρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μαζί του στο πακέτο ανταλλαγής θα είναι και ο Έι Τζέι Τζόνσον, με τους Γουίζαρντς αντίστοιχα να δίνουν τον Κάιλ Κούζμα, τον Πάτρικ Μπόλντγουϊν Τζ. και ένα πικ δευτέρου γύρου.


Γιατί οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν τον Κάιλ Κούζμα

Ήταν μια κίνηση που είχε αρχίσει να συζητιέται στο ΝΒΑ αναφορικά με τους Μπακς. Ήθελαν κάτι ακόμα να τονωθούν για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν να μπορέσουν να διεκδικήσουν φέτος το πρωτάθλημα. Ο Μίντλετον ταλαιπωρώθηκε τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς και δεν ήταν ο παίκτης που ήταν κάποτε, βοηθώντας τα μέγιστα στον τίτλο του 2021.

Μάλιστα είχε βγει και από την πεντάδα τους τη φετινή σεζόν, μαρτυρώντας πως η πορεία του είναι πτωτική. Ο 33χρονος μέτρησε σε 23 παιχνίδια 12.6 πόντους, με 4.4 ασίστ, 3.7 ριμπάουντ και 40.7% από το τρίποντο, ενώ αντίστοιχα ο Κούζμα σε 32 ματς έχει 15.2 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ.