Παναθηναϊκός: Η μαγνητική θα δείξει το πρόβλημα του Φακούντο Πελίστρι
Χτύπησε ο Ουρουγουανός
Ο Φακούντο Πελίστρι έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και η μαγνητική που επρόκειτο να κάνει θα δείξει αν θα προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο "Κλ. Βικελίδης" με τον Άρη (9/2-19:30) για την 22η αγωνιστική της Super League
![pelistri_olympiakos_panathinaikos_kypello_ellados](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/2025-02-06/pelistri_olympiakos_panathinaikos_kypello_ellados.jpg)
Ο Παναθηναϊκός βίωσε την πίκρα του αποκλεισμού στο Κύπελλο Ελλάδος, με το 1-0 του Ολυμπιακού, ωστόσο έχει θέματα και με ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πλην του Γουίλιαν Αράο, που πιθανότατα θα απουσιάζει στο εκτός έδρας παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League με τον Άρη (9/2-19:30), οι Τιν Γεντβάι, που την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου έκανε θεραπεία, και Φακούντο Πελίστρι θα... τρέξουν λυσσαλέα για να προλάβουν.