Μπορεί πλέον η επιστήμη να έχει προχωρήσει και οι τραυματισμοί να μην είναι τόσο επώδυνοι όπως στο παρελθόν, αλλά κάθε ποδοσφαιριστής αντιδρά διαφορετικά στο άκουσμα τους. Στην περίπτωση του επιθετικού της Αταλάντα, Τζιανλούκα Σκαμάκα, ο 26χρονος πείσμωσε και ξεπέρασε τους χιαστούς που υπέστη, αλλά στην πρώτη του εμφάνιση χτύπησε ξανά.

Τραυματίστηκε ξανά μετά τους χιαστούς ο Σκαμάκα - Σημαντική απώλεια για την Αταλάντα

Πρόκειται ίσως για το πιο ταλαντούχο επιθετικό αυτή τη στιγμή στην Εθνική Ιταλίας που... έβγαλε μάτια στις μεγάλες διοργανώσεις, όχι με τα γκολ που σημείωσε, αλλά με τις κινήσεις που έκανε για να μπορέσουν να βρεθούν σε απόσταση βολής οι συμπαίκτες του.

Ο λόγος για τον Τζιανλούκα Σκαμάκα που γρήγορα έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και από την Σασουόλο βρέθηκε στην Premier League με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, αλλά παρά τις ευκαιρίες που πήρε δεν μπόρεσε να ταιριάξει ποτέ στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η μοναδική... διέξοδος έμοιαζε με την επιστροφή του στη Serie A και τη φανέλα της Αταλάντα αυτή τη φορά. Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι πίστευε από την αρχή στο ταλέντο του και τον έβλεπε ως τον αντικαταστάση του Γιόσιπ Ίλισιτς που είχε αποχωρήσει τον προηγούμενο χρόνο από τον σύλλογο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d073i8b30rl5)
Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που η τύχη του γύρισε την... πλάτη και ο ικανότατος αυτός επιθετικός έπαθε ρήξη χιαστού και αναγκάστηκε να μείνει εκτός για πολλούς μήνες. Δεν τα παράτησε όμως, έσφιξε τα δόντια και επέστρεψε νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν στην ενεργό δράση.

Όλο αυτό το "θαύμα" όμως κράτησε για μόλις έξι λεπτά, καθώς στην αναμέτρηση κόντρα στην Τορίνο ο Σκαμάκα τραυματίστηκε ξανά - αυτή τη φορά υπέστη ρήξη τένοντα στον μηρό - και όπως ενημέρωσε η ίδια η ομάδα αναμένεται να μείνει στα... πιτς μέχρι και τρεις μήνες.



Ο ίδιος πόζαρε χαμογελαστός από τη στιγμή που η εγχείριση που έκανε πήγε καλά και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς πως θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στους στόχους της πετυχαίνοντας πολλά γκολ.