Μάντσεστερ Σίτι: Συμπεριέλαβε τον Ρόδρι στη λίστα του για το Champions League ο Γκουαρδιόλα
Για την ψυχολογία
Ο Ρόδρι αποκλείεται να είναι έτοιμος πριν τη λήξη αυτής της σεζόν, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα έβαλε το όνομά του στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι για τα παιχνίδια του Champions League κατόπιν αιτήματος του Ισπανού μέσου
Έκπληξη αποτέλεσε η συμπερίληψη του Ρόδρι στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, αρχής γενησομένης από τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης (11/2-22:00 στο "Έτιχαντ", 19/2-22:00 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου") για τα playoffs. Ο Ισπανός μέσος, κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" για το 2024, δεν είναι δυνατόν να βοηθήσει την ομάδα του επί του πρακτέου, μια και ο τραυματισμός του τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ για την Premier League, τον κρατά εκτός όλη τη σεζόν.
Ο Καταλανός κόουτς θα έχει στη διάθεσή του τα τρία νέα αποκτήματα της Σίτι. Δηλαδή τον Ομάρ Μαρμούς, τον Αμπντουκοντίρ Χουσάνοφ και τον Νίκο Γκονζάλες. Πριν το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μάντσεστερ, δηλαδή το μεσημέρι (14:14) του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου, η Σίτι θα παίξει εκτός έδρας με τη Λέιτον Όριεντ για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.
Μάντσεστερ Σίτι: Ο λόγος που τον πήρε ο Γκουαρδιόλα
Ο Ρόδρι ήθελε να είναι στην αποστολή, ώστε να μπορεί να παίξει το ρόλο του ως ένας από τους εμψυχωτές της ομάδας, γι' αυτό, εξάλλου, τον συμπεριέλαβε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο 28χρονος μέσος μίλησε με τον προπονητή του, που αποφάσισε να τον πάρει.Ο Καταλανός κόουτς θα έχει στη διάθεσή του τα τρία νέα αποκτήματα της Σίτι. Δηλαδή τον Ομάρ Μαρμούς, τον Αμπντουκοντίρ Χουσάνοφ και τον Νίκο Γκονζάλες. Πριν το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μάντσεστερ, δηλαδή το μεσημέρι (14:14) του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου, η Σίτι θα παίξει εκτός έδρας με τη Λέιτον Όριεντ για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.