Μάντσεστερ Σίτι: "Zημιά" με Ακάντζι, περνά την πόρτα του χειρουργείου και χάνει τη ρεβάνς με την Ρεάλ!
Μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο
Άσχημα είναι τα μαντάτα στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι καθώς ο Μάνουελ Ακάντζι θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες οκτώ με δέκα εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι μεταξύ άλλων θα απουσιάσει από τη μεγάλη ρεβάνς με την Ρεάλ στο Champions League.
![akanji_manchester_city_traumatismos](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/2025-02-14/akanji_manchester_city_traumatismos.jpg)
Πλήγμα στην Μάντσεστερ Σίτι με τον τραυματισμό του Μάνουελ Ακάντζι
Ο Μάνουελ Ακάντζι στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα των playoffs του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Έτιχαντ" καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο και χρειάστηκε να αντικατασταθεί στο ημίχρονο. Αρχικά υπήρχε μεγάλος φόβος ότι ο Ελβετός κεντρικός αμυντικός θα μπορούσε να χάσει ακόμη και όλη τη σεζόν με σοβαρό μυϊκό πρόβλημα, εντέλει ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνωστοποίησε ότι ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα, υπολογίζεται στους δυο με δυόμιση μήνες.Ο Ακάντζι που θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείο, είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά αμυντικών προβλημάτων τραυματισμών για τους πρωταθλητές Αγγλίας οι οποίοι έχουν "χτυπηθεί" αρκετά από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν με... αποκορύφωμα φυσικά αυτό του Ρόδρι, κάτι που έχει τονίσει πολλάκις ο Γκουαρδιόλα ότι έχει ως αποτέλεσμα την προβληματική εικόνα της ομάδας του.
Ο 29χρονος θα χειρουργηθεί το Σάββατο (15/2) προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που προέκυψε, ενώ υπενθυμίζεται ότι παραμένουν στα πιτς οι Τζακ Γκρίλις και Νίκο Γκονζάλες να παραμένουν στα "πιτς". Κάπως έτσι, ο Ακάντζι πέρα από τα σημαντικά ματς της Premier League θα χάσει και τη ρεβάνς με τη "Βασίλισσα" στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
PEP 💬 (On Manuel Akanji) He has surgery on Saturday. Eight to 10 weeks out. pic.twitter.com/ufZQ6yPTJY
— Manchester City (@ManCity) February 14, 2025