Ο Παύλος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο στο διπλο του ATP 500 τουρνουά στο Ντουμπάι. Για τον Πέτρο Τσιτσιπά ήταν η πρώτη του παρουσία σε ATP 500άρι τουρνουά γενικότερα. Φυσικά στο Ντουμπάι είναι και ο μεγαλύτερος αδερφός, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (26/2) στους «16» του απλού τον Καρέν Κατσάνοφ.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά αντιμετώπισαν τους Ρόμπιν Χάασε (Ολλανδία)/Χέντρικ Γέμπενς (Γερμανία), από τους οποίους ηττήθηκαν με 2-0 σετ (6-2, 6-2) με τον αγώνα να διαρκεί 55 λεπτά.

Που υστέρησαν στο τουρνουά του Ντουμπάι τα αδέρφια Τσιτσιπά

Οι έμπειροι Ρόμπιν Χάασε, Χέντρικ Γέμπενς είχαν παίξει και προκριματικό αγώνα, ενώ γενικότερα φάνηκαν πως γνώριζε καλύτερα ο ένας το παιχνίδι του άλλου σε σχέση με τα αδέρφια Τσιτσιπά.

Οι νικητές κατάφεραν να «σπάσουν» δύο φορές το σερβίς του Πέτρου Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ και έκαναν εύκολα το 1-0, ενώ ουσιαστικά «σφράγισαν» τη νίκη με τα δύο σερί break τους στο δεύτερο σετ (3-2, 5-2), το οποίο πήραν εξίσου άνετα.

Προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης του Ντουμπάι, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς Σιμόνε Μπολέτι και Αντρέα Βαβασόρι, Νο.4 στο ταμπλό.