Ο Παναθηναϊκός AKTOR έβαλε στη... μηχανή του τον Τίμπορ Πλάις για να ενισχυθεί στους σέντερ καθώς έμεινε με τον Γουέινιεν Γκέιμπριελ μετά τους τραυματισμούς των Λεσόρ, Γιούρτσεβεν.

Μάλιστα ολοκληρώθηκαν όλα, μετά τη συμφωνία και με την Τραπάνι και το απόγευμα ο Τίμπορ Πλάις θα είναι στην Αθήνα για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα τον "δένει" με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Μάλιστα την Τετάρτη (26/2) ο ύψους 2.18 35χρονος Γερμανός σέντερ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Γνωρίζει καλά τα συστήματα του Εργκίν Αταμάν με τον οποίο συνεργάστηκε στην Εφές και κατέκτησαν δύο φορές τη Euroleague.

Ο Πλάις θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Euroleague

Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και θα μπει στην αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR για το ματς της Παρασκευής απέναντι στη Βιλερμπάν στην επανέναρξη της Euroleague.

Την περασμένη σεζόν, που ήταν η τελευταία του με την Εφές, ο Πλάις είχε 14,5 πόντους μέσο όρο στο τουρκικό πρωτάθλημα και 7,8 στην Ευρωλίγκα με 43% ποσοστό στο τρίποντο, που αποτελεί ένα καλό στοιχείο του παιχνιδιού του. Φέτος, στο ιταλικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με 14 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής και 6 πόντους, 3,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.