Σε πένθος τελεί ο ελληνικός στίβος μετά το θάνατο της Ελένης Καραμπεσίνη. Η δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος στο μήκος πέθανε στην ηλικία των 53 έπειτα από μάχη με ανίατη ασθένεια. Η Καραμπεσίνη είχε κατακτήσει δύο τίτλους στον ανοιχτό και δύο στον κλειστό στίβο. 

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για την Ελένη Καραμπεσίνη

Ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο του κλασικού αθλητισμού, η Ελένη Καραμπεσίνη, δεν ζει πια ανάμεσά μας. Η Ελένη έδωσε μια σύντομη, αλλά πολύ σκληρή και άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια, την οποία, δυστυχώς, δεν κέρδισε, όπως μας είχε συνηθίσει να πράττει στους αγωνιστικούς χώρους. Ήταν 53 ετών.

Η Ελένη Καραμπεσίνη γεννήθηκε, μεγάλωσε και διέμενε στο Καματερό. Διέπρεψε με τα χρώματα της ΑΕΚ κερδίζοντας δύο πανελλήνιους τίτλους σε ανοιχτό (1993 και 1996) και δύο σε κλειστό (1993 και 1997) στίβο στο άλμα εις μήκος, με προπονητή τον Βασίλη Χαλά.

Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ και εργαζόταν στο 1ο ΚΔΑΠ Καματερού.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και τα μέλη του ΔΣ εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια της Ελένης.