Πανηγυρικό είναι το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού όπου μέσα σε μια εβδομάδα έχει πετύχει θριάμβους σε Κύπελλο και Super League. Στον απόηχο του ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου έφυγε μεγάλος νικητής από την "OPAP Arena", προέκυψε ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού με τον Ντάνι Γκαρθία τον οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει δεδομένα στη διάθεσή του κόντρα σε Μπόντο Γκλιμτ και ΟΦΗ.

Πλήγμα στον Ολυμπιακό με Ντάνι Γκαρθία που χάνει Μπόντο Γκλιμτ και ΟΦΗ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να... πανηγυρίζει για το τεράστιο διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια ωστόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλείται να διαχειριστεί ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού μετά τους Ελ Κααμπί και Όρτα. Αυτή τη φορά με τον Ντάνι Γκαρθία ο οποίος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αποχώρησε με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις την Καθαρά Δευτέρα (03/03) προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η αρχική εκτίμηση για θλάση επιβεβαιώθηκε και έπειτα από τα νέα δεδομένα, ο Ισπανός μέσος όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Κάπως έτσι, θα απουσιάσει από τα δυο παιχνίδια με τη Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των "16" του Europa League καθώς και από την εντός εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League πριν την έναρξη των playoffs.

Kάπως έτσι, ο Βάσκος τεχνικός καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στην "ερυθρόλευκη" μεσαία γραμμή τη στιγμή που κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και η συμμετοχή του Λορέντζο Πιρόλα στην πρώτη εκτός έδρας ανεμέτρηση με τους Νορβηγούς (06/03, 22:00) καθώς υπέστη κάκωση στα πλευρά στο ντέρμπι με την "Ένωση" όπου και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ως εκ τούτου, το απουσιολόγιο του Μεντιλίμπαρ ενόψει της ευρωπαϊκής "μάχης" γεμίζει!