Best of Κακά Κορίτσια
Μαρία Λεμονιά, Έλενα Καραμίχαλου
Ολυμπιακός: Η ατάκα του ευδιαθέτου Φαλ και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί με την κερκίδα
"Παιδιά, μην γδυθείτε"
Ο Μουσταφά Φαλ είχε αρκετή όρεξη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου στη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR, πετώντας μία... σόκιν ατάκα, ενώ στην παρακάμερα φαίνονται και οι εξαλλοί πανηγυρισμοί των "ερυθρόλευκων" μετά τη νίκη
Ένα πραγματικό ντέρμπι με τα όλα του πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό να παίρνει τελικά τη νίκη στο φινάλε απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR. Όπως έδειξε η παρακάμερα των "ερυθρολεύκων" πρωταγωνιστής εντός και εκτός παρκέ ήταν ο Μουσταφά Φαλ που έδειξε πως έχει το δικό του ξεχωριστό χιούμορ.
Τα γυαλιά και η ατάκα του Μουσταφά Φαλ έφερε τους πανηγυρισμούς στον Ολυμπιακό
Έπρεπε να φτάσουμε στην 29η αγωνιστική για να δούμε τον Μουσταφά Φαλ να γελάει αρχικά και στη συνέχεια να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, αναφορικά με το χιούμορ του και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους συμπαίκτες του.
Όπως σε κάθε παιχνίδι οι Πειραιώτες έβγαλαν στην επιφάνεια την παρακάμερα του αγώνα κόντρα στους "πράσινους", με τα συγχαρητήρια του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον πρώτο στόχο που επιτεύχθη, η είσοδος δηλαδή στα Playoffs της Euroleagueνα ξεχωρίζουν.
Από εκεί και πέρα ο Φαλ πέταξε μία επική ατάκα μόλις αντιλήφθηκε πως στα αποδυτήρια υπάρχει κάμερα, λέγοντας στους συμπαίκτες του. "Παιδιά έχουν κάμερα, μη γδυθείτε", με τα γυαλιά που φορούσε να κάνουν τη διαφορά.
Δεν έλειψαν φυσικά και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών με τους φιλάθλους στις κερκίδες, εκεί που ο Εβάν Φουρνιέ έδειξε πως είναι μάλλον Πειραιώτης, ανεβαίνοντας στα κάγκελα για να τραγουδήσει το μεγάλο θρίαμβο της ομάδας του που τη φέρνει μία ανάσα από την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας.