Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Βίλεμ κόντρα στην Αλμέρε Σίτι, όταν ένας οπαδός των γηπεδούχων έφτυσε τον Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο Έλληνας αμυντικός δεν το πήρε χαμπάρι αρχικά, αλλά μετά το τέλος του αγώνα του απάντησε με καυστικό τρόπο.

Απάντησε στον οπαδό που τον έφτυσε ο Ζαγαρίτης στην Eredivisie

Η Αλμέρε Σίτι δίνει τη δική της μάχη για να μπορέσει ν' αποφύγει τον υποβιβασμό στην Εredivisie, έχοντας στη βασική την ενδεκάδα ένα δικό μας παιδί, τον Βασίλη Ζαγαρίτη που προσπαθεί να βρει ξανά το δρόμο του στο εξωτερικό.

Στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Βίλεμ συνέβη κάτι αναπάντεχο, καθώς όταν εκείνος πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ τότε τον έφτυσε κάποιος από τις εξέδρες, χωρίς όμως όπως φαίνεται και στο βίντεο να μπορέσει να το αντιληφθεί.

Το αποτέλεσμα ήταν εκείνο που πλήγωσε τους γηπεδούχους, γι' αυτό και αντέδρασε έτσι ο φίλαθλος μιας και η Βίλεμ έχασε την ευκαιρία μετά το τελικό σκορ (0-2) ν' ανέβει πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού σε αντίθεση με την Αλμέρε που απλά ξέφυγε από την τελευταία θέση.

"Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα, το είδαμε μετά το τέλος του αγώνα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Εγώ πήγα απλά να εκτελέσω το πλάγιο και εκείνος άρχισε να με φτύνει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Αν αυτό ήθελε να κάνει, τότε μπορεί να συνεχίσει να το κάνει.

Δεν με επηρέασε. Είναι εντάξει να σου φωνάξουν, οι οπαδοί είναι παθιασμένοι. Αλλά αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί. Εγώ παίρνω τους τρεις βαθμούς, εκείνος μπορεί να πάρει το φτύσιμο σπίτι του," ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός και συνέχισε τη... δουλειά του.